STYLING

Vi går kompromisløst efter det bedste resultat –både i det tekstlige, markedsføring og ikke mindst i det visuelle. Til hver bolig vi sætter til salg, tilbyder vi derfor styling af hjemmet, så hver bolig præsenteres i sin naturlige og ærlige form uden for meget støj. Således tager vi os tid til at gennemgå din bolig, rum for rum. Står din bolig tom, kan vi rykke ind med møbler. Har du behov for yderligere styling og oprydning bakker vi også op om dette.

Vi har et samarbejde med bl.a. Skagerak Danmark, og vi anvender deres møbelsortiment af danske designklassikere når vi gør en bolig klar til salg, hvilket er med til at skabe den bedst mulige oplevelse for potentielle købere. En køber skal kunne se sig selv i en bolig, føle sig hjemme og inspireres til mest optimal udnyttelse af boligens rammer. Derfor handler hvert et boligsalg for os om at skabe et trygt og dejligt hjem -både inde og ude, som køber kan se sig selv i. Kan de det, er vi et vigtigt skridt tættere på en reel handel – rigtig godt hjulpet på vej af styling af boligen.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring, hvordan vi ville gribe salget af din bolig an, så kontakt Nanna på telefon 26555526 eller nanna@lowebruunbornholm.dk


FØLG OS PÅ INSTAGRAM