Luk fuldskærm

Turistvej 45B

3730 Nexø


285 m2 ENESTÅENDE SOMMERHUS DIREKTE TIL SANDSTRAND MED FRI UFORHINDRET PANORAMAUDSIGT OVER ØSTERSØEN
~
Velkommen til Turistvej 45B - Her kan du se frem til at sænke skuldrene og mærke en sjælden ro, det sekund du træder indenfor. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje og der er ikke gået på kompromis med noget.
~
285 m2 enestående ejendom direkte til sandstrand med fri uforhindret panoramaudsigt over Østersøen. En smuk ejendom ud over det sædvanlige med den fineste naturgrund og udsigt fra stort set alle rum og terrasser. Hele 6234 m2 natursmuk dobbeltgrund, der har været i familiens eje i over 50 år, med strandgrund, indkranset vedligeholdelsesfri have og et hav af mulige uderum. På denne unikke placering er der sol, fra solopgang til solnedgang - og med havet lige udenfor døren, der giver sjælero - året rundt.
~
Intet er overladt til tilfældighederne da ejendommen blev opført i 2008. Her er kun brugt de allerbedste materialer og snedkerløsninger, og alt fremstår som en fuldendt enhed med mange gennemtænkte og raffinerede arkitektoniske detaljer. Ejendommen fremtræder overalt ude- som indvendigt i særdeles god og smagfuld stand.
~
Ejendommen rummer god plads til den store familie eller to familier.~Her er en rød tråd igennem hele huset, der er fordelt på et stort køkkenalrum i forlængelse af den store stue, masterafdeling med eget badeværelse og walk-in, derudover tre gode værelser og et tilhørende badeværelse. Et grovkøkken og stort bryggers samt pænere entre i husets anden ende.~I sammenhæng med huset findes en tredobbelt garage med værksted/opbevaringsrum og en teenage/gæsteafdeling med både køkken, bad og ekstra værelse. Alt i alt et gennemtænkt og fuldendt sommerhus helt ud over det sædvanlige.
~
Perfekt floorplan med køkkenalrummet med stor spiseplads som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til den store terrasse og haven med egen strandsti der blot 50 meter længere nede fører en direkte i havet
Overalt i huset er der højt til loftet og frit udsyn til naturen og havet
På trods af det massive store lysindfald, er der masser af vægplads til kunst~
"Små" vinduer i værelserne, der gør det muligt at skabe mørke ~ som giver nok lys, mens man også har vægplads og mulighed for at skabe "mørkere" hjørner i højsommeren
Stort lysindfald i køkkenalrum med en markise der automatisk går ned, når huset når over en vis temperatur
Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken fra Unoform med masser af tilvalg
Køkkenet er bygget med tanken om plads til den professionelle koks arbejdsplads
Massiv 6 mm rustfristålplade med indbygget gasblus fra Pitt
Qouker med kold/kogende & m/u brus
Bag ved køkken findes grovkøkken, også fra Uniform, der er køkkenets maskinrum med plads til alt det ekstra, man gerne vil gemme væk i hverdagen
I samme afdeling af ejendommen er der ydermere en tv-stue/hyggekrog - også med udsigt til havet
Tolietter/amaturer og badekar fra~lessi Il Bagno og italienske klinker
På badeværelserne er bordplader, indbygning til badekar og plade på hængetoiletterne lavet i amerikansk valnød af spekva
Gulv er Timberman egetræsplanker med skibsfuger
Ejendommen er et "smarthouse", hvor du kan styre alt med din smartphone, programmere alle stik, til hvad man vil mm
Alarmsystem & videoovervågning
Udvendig er facaden sortmalet nåletræ og skiffereternitplader, der kræver minimal vedligeholdelse
De grove chaussessten er støbt i beton, så der ikke kommer ukrudt imellem
I garagen er der italienske klinker i mørk udgave, så de ikke bliver så hurtig beskidte
Terrassen udenfor køkkenet er på 30 m2 og lavet i 5 cm paradis granit med "rigtig" fuge, så man med lethed kan udbygge med f.eks orangeri.
Resterende fliseareal er lagt med 30x120 cm fliser så det passer med de aflange eternitplader på huset
Smukkeste udendørssauna med havudsigt og træterrasse med Douglastræ fra Østerlars Savværk
Bryggers med plads til alt det nødvendige
Indbygget tredobbeltgarage, gårdsplads med plads til flere biler og skur på 10 m2
Topbeliggende på een af Snogebæks/Dueoddes absolut bedste adresser i første række til vandet og i gåafstand til byen med nærmiljø, butikker, restaurant- og cafémiljøet m.v.
Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse
~
~

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM