Luk fuldskærm

Tempelvej 11

3740 Svaneke


SOMMERHUS VED VIGEHAVN

Hellig Kilde Vig, eller nutidens Vigehavn har altid været en højt skattet del af Svanekes historie. Vigen ligger i læ for "nordøstenvinden?" og den lille ikoniske jollehavn har igennem flere århundreder dannet rammen om et sandt sildeventyr. Husene i denne del af byen er bygget i 1800-tallet og den fredelige velbevarede bydel står nok smukkere end nogensinde. Det er tæt på aldrig, at der udbydes et sommerhus i Svaneke - og slet ikke ved Vigehavn. Mest fordi at der er ekstremt få huse med sommerhusstatus i Svaneke, da byen som bekendt har bopælspligt. Men nu har du muligheden for at blive den lykkelige ejer af et rummeligt sommerhus/hus uden bopælspligt anden række til havet.

Huset på Tempelvej 11 ligger således i en af de mest eftertragtede områder i Svaneke - også den dag i dag. Bygget i 1871, som en simpel bolig for en fiskerfamilie. Husets nuværende ejer overtog huset, da vedbenden i den grad havde gjort sit indtog, hvorfor det gamle fiskerhus blev gennemrestaureret med ny bærende konstruktion og ændring af den gamle rumfordeling. Således står huset i dag med masser af sjæl, historie og gennemlysninger, tilpasset nutidens ønske om store åbne rum i underetagen, med plads til den store families forskellige sociale behov. Sommerhuset bemærker sig desuden ved:

- Rummelig stue plan med åbent landkøkken
- Spiseplads med havudsigt, brændeovn og hele to sofaområder i stue-ensuite
- Fint lyst badeværelse med brus
- 1. sal med tre værelser og et lille toilet
- Et væld af originale detaljer
- Håndslåede beslag, fineste hoveddør, fritlagte originale bjælker
- Have med klippefremspring, stengærde og figentræ
- Stor garage og et tidligere vaskehus

Dette er et sjældent udbudt og helt enormt livsbekræftende sted - et stenkast fra havet og midt i hjertet af byen over alle byer på Bornholm, Svaneke. I sit væsen en mageløs del af byens kulturarv, der rummer alverdens muligheder for den næste ejer.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM