Luk fuldskærm

Strandvolden 9

3730 Nexø


BEACH HOUSE MED UDSIGT OVER HELE BALKA BUGT

Med sit ultra fine og lyse sand, betragtes Balka Strand, som en af de smukkeste strande i Europa. Her er man ofte beskyttet af vinden og vandet er som regel krystal klart. Den lavvandede bugt gør stranden ekstra ideel for småbørnsfamilier og diverse vandsportsakitviteter, der sommeren igennem skaber en ægte dansk sommerferiestemning. I den sydlige ende støder stranden op til Snogebæk Strand og Snogebæk by fuld af leben, alt imens den nordlige del forsætter med vandresti mod Nexø. Og lige her, hvor stranden ender, finder du Strandvolden 9. Et ægte Beach House, med det mest perfekte beliggendhed, så man har frit udsyn ud over hele bugten. Her er det okay at have sand mellem tæerne. Herfra kan du nyde bølgernes florlette rullen og evige lyd, alt imens stjernehimlen lyser ekstra kraftig ud over havet om aftenen.
Boligens 192m2 er funktionelt indrettet med prominent hall med dobbelthøjde til loftet og flot trappe til åben repos på 1.salen, hele fire soveværelser og super lækkert badeværelse med direkte udgang til terrasse. Husets hjerte er det gennemførte køkken/alrum som indbyder til madlavning og selskabelighed. Her er dobbelthøjde til loftet, panoramavinduer i hele huset bredde, ovenlysvinduer, udgang til terrasser på begge sider af huset og rustikt snedkerkøkken i mørkt træ og lækre hårde hvidevarer. De store lyse italienske fliser i 80x80 i alrummet, går igen på terrasserne omkring huset og sammensmelter inde- og uderum på fineste vis. Ude finder man desuden stor forhøjet loungeterrasse med pergola med planker fra Østerlars Savværk, stor græsplæne med plads til leg og boldspil, samt stort udhus/garage. God høj kælder med masser er plads til opmagasinering.

Naturen langs Bornholms sydkyst kan ikke fremhæves nok - her er magisk. For enden af Balkabugten finder du Snogebæk, der som by indenfor de sidste par år har gennemgået et løft således at man i dag møder den ene specialbutik efter den anden, der byder på delikatesser, tøj og antikviteter og meget mere i høj klasse.


Et helt igennem stilfuldt sommerhus, på en af Bornholms mest eftertragtede sommerhusadresser.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM