Luk fuldskærm

Strandvejen 80

3770 Allinge


Sandvig er, ud over at være sommerbyen over dem alle med det mest sublime udvalg af aktiviteter sommerhalvåret igennem - en by med en stærk historie, med den mest rå og distinkte beliggenhed og ikke mindst, en by spækket med ildsjæle og gode folk. Som Bornholms nordligste by er området også kendt for dets kuperede terræn, klipper, nostalgiske snørklede gader, Hammerknuden, røgeriskorstene og gode hoteller med dertilhørende fine restauranter.

Langs havet danner ikoniske klipperformationer mange små naturlige badelaguner, og en af de mere iøjenfaldene klippeformationer på stien mellem Ishuset Kalas Kalas og Hotel Nordlandet, kaldes i folkemunde Lakserenden. Og lige her, med kig til Lakserenden, hav og røgeriskorstene ligger Strandvejen 80 - en helt igennem gedigen ejendom uden bopælsligt.

Murermestervillaen fra 1933 bærer præg af det arkitektoniske formsprog, der nænsomt er blevet bevaret i årenes løb, med masser af snedkererede detaljer som originaler vinduer, den fineste veranda, smukkeste trappeopgang og de fine originale trægulve - og hertil kommer det smukke murværk med masser af detaljer. Overalt er der arbejdet med optimering af lys og lysindfald, således at kaskader af lys vandrer igennem huset dagen igennem. I stueplan i den 180 m2 store villa er der arbejdet med fokus på rummelighed, åbenhed og muligheden for samvær og fællesskab i det kæmpe køkkenalrum, hvor de tre store vinduespartier over madlavningen giver frit udsyn til Østersøen og klipperne. Boligen bemærker sig desuden ved:

- Stort køkkenalrum
- Stue en-suite med smukke dobbeltdøre imellem
- Super effektiv brændeovn med fedtsten, der varmer hele stueplan op
- Smukkeste veranda med sprossede ruder, der er med til at forlænge sæsonen
- På 1. salen ligger tre gode værelser og badeværelse
- Det ene værelse med ny kvist og med dobbelt altandøre mod havet
- Høj kælder med både badeværelse med kar, disponibelt rum og bryggers
- Stor dobbelt carport
- Mindre forhave mod Strandvejen og større have mod havet, med diverse mulighed læ og solkroge

Selvom Sandvig altid har været en af Bornholms mest populære byer, så er byen indenfor de sidste par år igen virkelig blevet sat på landkortet. I dag har Sandvig som det eneste sted på Bornholm hele fire gode hoteller med restauranter der holder "næsten" helårsåbent på henholdsvis Nordlandet, Strandhotellet, Falcon Hotel og Pension Langebjerg. På den autentiske havn mødes fiskerne, og vinterbaderne mødes i den nye sauna på havnen. Sandvig Strand er den fineste lagune med sandstrand omgivet af klipper - og udover badegæster, tiltrækker den bølgesurfere på de blæsende dage. Sandvig er byen hvor Kalas Kalas dagligt tiltrækker øens længste iskø, og hvor du kan gå til Gæsten - Danmarks hyggeligste musikscene, der sommeren igennem dagligt har liveoptræden fra kendte rock- og popmusikere. Samtidig er Sandvig i kort gåafstand til både Folkemødet og festivalen Wonder Festival. Årstidernes skiften og de mange muligheder både by og natur har at tilbyde gør Sandvig helt unik, og Strandvejen 80 er uden tvivl en af byens mere markante og rummelige boliger.

**Bemærk ejendommen er uden bopælspligt

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM