Luk fuldskærm

Strandvejen 52B st 1

3770 Allinge


FERIEBOLIG MED UDSIGT OVER KLIPPER OG HAV

Ferielejligheder findes der en del af på Bornholm. Men få der ligger så tæt på havet, med to gode værelser og samtidig to store "havvendte" terrasser, der giver mulighed for sol og havudsigt ad libitum. Strandvejen 52B er en lille ejerforening bestående af seks ferielejligheder placeret helt ud til klipperne, tilbagetrukket fra Strandvejen og på alle måder en sjældenhed - selv på Bornholm. Her er man omgivet af klipper og havets brusen. Samtidig er man tæt på alt det der sker. For eksempel Folkemødet, med demokratifestens super intense dage, der kræver både nærvær og overskud. Og ferielejligheden ligger blot et minuts gang fra den store Folkemødeplads og hovedscene. Du er et lille stenkast fra havet. Et minut fra Hotel Nordlandet med dets sublime køkken og bar. 10 minutter fra Gæstgivergården, der sommeren igennem leverer den ene sangstjerne efter den anden - helt i øjenhøjde, og blot 10 minutters gang til den lækreste badestrand.

Fra ferielejligheden har du uforstyrret havudsigt og masser af sol dagen lang. På morgensolterrassen har du klippefremspring og lavendelbuske, hvorimod den store aftensolterrasse, med direkte udgang fra soveværelse, indbyder til tilbagetrækning med udsigt til solnedgangen og uforstyrret udsigt over klipperne mod Hammerknuden. Lejligheden er indrettet med stort køkken/alrum, hvor der således både er spiseplads, og sofagruppe med direkte udgang til terrassen. Lejligheden er indrettet med to værelser med den fineste havudsigt, hvoraf det ene har direkte adgang til terrassen. Der er dobbeltseng i det ene og 3 senge i det andet. Til ejerforeningen hører vaskerum og private depotrum, fællesarealer med hygge og spisekroge mellem klipperne. En simpel og super funktionel ferielejlighed med yderst attraktiv beliggenhed.

SANDVIG ER (SOMMER)BYEN OVER DEM ALLE
Lejligheden ligger midt mellem Allinge og Sandvig. Allinge med Folkemødet, Gæsten og helårsliv, alt imens Sandvig er byen, der siden start 1900-tallet har været en yndet "sommerby". Her har du Bornholms mest rå distinkte natur, der skaber naturoplevelser året rundt. Sandvig har formået at repositionere sig og er indenfor de sidste par år virkelig blevet sat på landkortet, som det eneste sted på Bornholm med hele fire gode hoteller med sublime restauranter. Sandvig er desuden byen hvor Dideriks Veranda byder på kaffe, vin og gode sandwich, og hvor Kalas dagligt tiltrækker øens længste iskø. Udover det byder Wonderfestival ved Hammershus på en hel særlig sensommerfestival.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM