Luk fuldskærm

Strandvangen 44

3720 Aakirkeby


NYBYGGET SOMMERHUS MED MASSER AF PLADS
Med tydelige linjer og klare referencer til 60'ernes byggestil indbyder det nybyggede sommerhus fra 2022 i Vestre Sømark, til lune sommerdage omgivet af indbegrebet af dansk sommer. Her er det eneste du skal gøre blot at flytte ind og nyde den solrige terrasse, de naturskønne omgivelser og den fantastiske sandstrand med den fineste sandbund. Huset er funktionelt indrettet og uanset hvor man kigger hen er naturen visuelt til stede. De store 60'er inspirerede glaspartier med mørke indramninger, skaber på smukkeste vis gennemlysninger og inviterer naturen helt indenfor. De klassiske trævægge med loft til kip og vindue til kip, understreger en moderne forståelse af tidligere materialers vitalitet, gennemlysninger og mødet med naturen.

Med hele fire soveværelser, flere direkte udgange til den store terrasse, der omkranser huset, er der plads til familien. Her er nøje afmålt sammensmeltning mellem inde- og uderum, og med det store udhæng skabes en optimal overdækket udebolig, der forlænger sæsonen alt imens den omkringliggende naturgrund gør det svært at beslutte sig for sin egen yndlingsudsigt.

Området er en nyudstykning med masser af nye spændende sommerhuse. Vestre Sømarken og den dertilhørende strand er noget særligt - både for dem som kender området og for dem som aldrig har været her før. Der er kort til stranden gennem de smukke naturskønne omgivelser. Det ideelle hus for jer der drømmer om simple living med et minimum af vedligehold de næste mange år.

Sommerhuset udmærker sig desuden ved:
-huset er optimalt udnyttet
-materialerne og håndværket er i top
-kæmpe træterrasse i hårdt træ næsten hele vejen omkring huset
-en del af terrassen er overdækket
-vinduer fra gulv til loft og store terrassedøre
-super lækkert åbent køkken som er husets hjerte
-stor lys opholdsstue med brændeovn
-stort luksus badeværelse med badekar og brus
-ekstra badeværelse med brus
-fire gode soveværelser med indbyggede skabe
-præsentabel entré og godt bryggers med indbyggede skabe samt vaskesøjle
-gulvvarme overalt
-lader til el-bil

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM