Luk fuldskærm

Stangevej 15

3760 Gudhjem


SKOVENS DYBE STILLE RO

Hist, hvor vejen slår en bugt, ligger der et sommerhus så smukt - omgivet af fredsskov, marker, klippefremspring og en lille å i haven. Her er man i et med naturen, og her får man lov til at opleve livet i skoven på allertætteste hold.

Det charmerende bindingsværkhus fra 1969 ser ud på den helt rigtige måde med hvide tavl, sort bindingsværk, hvide sprossevinduer, rødt tegltag og med en stor hjørnestue med hele to brændeovne og udgang til solbeskinnet terrasseområde, marmorflisevæg på badeværelset, smuk trappeopgang med repos og soveværelse med alkove. Huset er en "rekonstruktion" af det oprindelige bondehus, der nedbrændte på grunden i 1967.

Alt ånder ro og man bliver slået skakmat og hensat til livet på landet, "the simple life" og ramt på alt det som livet også kan være, hvis man vælger et sommerhus i den kulisse som Stangevej 15 tilbyder. Her er man helt ugeneret og området er indbegrebet af den mest rå og autentiske vilde bornholmske natur - et helle spækket med en kraftfuld energi, der øjeblikkelig giver en nærmest lindrende ro. Kun forstyrret af alskens fugle og råvildt der hyppigt frekventerer grunden. Fra stuens vinduer kigger du ud på de gamle træer og den smukt anlagte naturhave, over marken og videre ud på skoven som konstant kulisse. Energien på stedet har nærmest hypnotiske egenskaber. En helt igennem sjælden udbudt ejendom.

Husets 161 kvadratmeter bolig byder desuden på:
-køkken med direkte udgang til haven
-stor hjørnestue med rigelig med plads til både spiseafdeling og hele to sofaområder med brændeovn
-rummeligt badeværelse med brus
-stor hall med smukkeste trappeopgang til 1. salen
-rummelig møblerbar repos med masser af lysindfald
-to store soveværelser med indbygningsskabe
-badeværelse med brus
-fritstående carport tilknyttet et fyrrum, et værksted/disponibelt rum og et brændeskur
-hele huset står velholdt og indflytningsklar med bl.a. nye vinduer og tegltag

Her føler man sig hjemme hele året. Er du naturmenneske eller til det spirituelle er det bare at sætte i gang, for her er indlagt "høj energi" fra naturens side. Er du kreativ vil dette sted inspirere dig, og fylde dig med nye indtryk dagligt. Er du friluftsmenneske er du kommet til det helt rigtige sted i cykelafstand til Gudhjem alt imens Rø plantage er i baghaven til gå, løb eller cykelturen.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM