Luk fuldskærm

Søndre Landevej 120

3720 Aakirkeby


SOMMERHUSIDYL VED SKOV & SANDSTRAND

Blot 2 km fra en af Sydbornholms fineste badestrande, Boderne, finder man Søndre Landevej 120. Fra hovedvejen drejer man ned ad en privat grusvej og kører 200 meter med havet i horisonten. Her åbner sig en lille oase af et sommerhus med egen lille skov og frugthave, der ser ud og føles lige præcis som et sommerhus skal.

Sommerhuset, der oprindeligt er en gård fra 1890, rummer hele 180 m2 under tag, og bindingsværkshuset har et væld af originale detaljer. I 1970 byggede man om, og her lavede man det lækreste snedkerkøkken i landstil med Hasle Klinker på gulvet, det gladeste gule badeværelse med nedfældet badekar, samtidig med at man udnyttede 1. salen og fritlagde spærene. I dag rummer huset tre værelser, men kan kunne snildt inddrage noget af de to store stuer, hvis man har behov for yderligere værelser. De gamle stalddøre giver et nostalgisk flow i huset sommeren igennem, alt imens de to Bekkasin brændeovne indfanger den helt rigtige følelse om vinteren.

Stemningen på grunden og huset er ekstraordinær, og indeholder alt det som drømmen om en ægte dansk sommer skal indeholde. Landidyl, the simple life, ro, natur, frugttræer, bålsted og blot 10 minutters gang til den fineste sandstrand. Her er man i et med naturen, og her får man lov til at opleve livet i skoven og markerne på aller tætteste hold, alt imens man er blot 5-10 minutter fra indkøbsmuligheder i Åkirkeby eller 15-20 minutter til Rønne eller Nexø. Samtidig er der ikke langt til de fineste sandstrande ved Dueodde.
 

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM