Luk fuldskærm

Salenevej 1

3760 Gudhjem


HØJT BELIGGENDE MED ENESTÅENDE HAVUDSIGT TIL GUDHJEM

Beliggende mellem Gudhjem og Rø, med milevid udsigt over marker, Østersøen og Gudhjem. En sjælden perle, der med sin beliggenhed højt hævet i det let kuperede landskab, midt mellem skov, marker, klipper og Østersøen, muliggør at udleve en drøm, som så mange familier går med - nemlig at leve det gode simple liv på Bornholm. Alternativt kan landstedet erhverves som flexbolig/sommerhus, da det ikke er omfattet af bopælspligt.

Det ikoniske hovedhus, der kan dateres tilbage til 1853, rummer hele 247 m2 under tag, hvilket i den grad giver et hav af anvendelsesmulighederne. Hovedhuset og de to længer danner rammen om en hyggelig gårdsplads, der fungerer som et naturligt samlingspunkt for stedet. Herfra har man den fineste udsigt. Rundt om ejendommen er en frodig have med diverse frugttræer og ældre staudebede. 

En forrygende ejendom, som tilbyder den ultimative ro i naturskønne omgivelser med kort afstand til havet, Rø Plantage og Gudhjem.

Huset er i dag opdelt i tre enheder med to badeværelser, men kan nemt omdannes til tidligere rumfordeling. Laderne rummer desuden mulighed for værksted, gildesal eller ekstra boliger.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM