Luk fuldskærm

Rosendalevej 16

3790 Hasle


VILDESTE HAVE MED SKOV OG MARKER SÅ LANGT ØJET RÆKKER - UDEN BOPÆLSPLIGT

På Rosendalevej 16 er man midt i naturen, omgivet af den mest frodige have vi længe har set - med udsigt til marker og kuperet terræn med både Torpe -og Rosendalebakker indenfor række/synsvidde. Her har man egen køkkenhave, drivhus og et væld af gamle frugttræer. Nuværende ejer har skabt et sandt spisekammer og man i er i den grad selvforsynende. Og er man mere til det simple, kan haven nemt omlægges til vild med vilje eller græsplæne.

Selve landstedet består af et hovedhus og to seperate sidebygninger, hvoraf det ene har isoleret rum, men begge rummer uendelig mange muligheder. Hovedhuset, der daterer sig tilbage til 1825, er lyst og rummeligt. Her har man det fineste badeværelse med nedsunket bruseområde med fritlagte sandsten på væggen og de lækreste amaturer fra Grohe. Den store stue og det smukke grønlige landkøkken og brændovn, sætter en helt særlig nærmest saglig stemning. For her er særligt og udsigten igennem de sprossede ruder fanger konstant ens øje, og giver frit spil for tankerne og roen. På første salen fornemmer man virkelig huset 195 m2 med nærmest et stort rum med karnap, sprossede vinduer og gavl med glasparti. Uanset, hvor du opholder dig er der tænkt over gennemlysninger og grundens træer og de omkringliggende marker og skove, giver uendelig meget perspektiv uden at blokkere for lysindfaldet.

Haven ligger placeret særligt gunstigt både vindmæssigt og sydlige placering rent solmæssigt er optimal for vækst, hvorfor frugter der normalt ikke trives på dansk jord alligevel stortrives på Rosendalevej 16. I haven findes bl.a.: figentræ, kæmpe vin, abrikostræ, ferskentræ, flere forskellige æble og pærertræer, blommer, morbær, kirsebær. Her en væld af buske bl.a.: ribs, solbær, stikkelbær, honninngbær og desuden er der jordbær, brombær, hindbær, vindruer, rabarber, artiskokker og alverdens kæmpe krydderurteplanter.

Her er på alle måder tale om et levested, beliggende helt uforstyrret med perfekt mulighed for enten sommerbolig, helårsbolig, flerfamiliebolig, generationsbolig, B&B eller hvad end den driftige type, måtte have af drømme. I dag har man et kæmpe bryggers, der nemt kan inddrages til flere værelser. Huset har lavt energiforbrug og kan nemt "passe sig selv", i så fald man ikke ønsker at bo der fuldtid. I gamle dage, kunne man være selvforsynende på denne velsignede plet på jorden - og i dag er det nok det tætteste man kommer på at opnå drømmen om "living of the grid". Her er ikke bare fint - Her er magisk. Fra her er man kun 7 minutters kørsel fra Allinge den ene vej og 6 minutter fra Klemmensker den anden vej.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM