Luk fuldskærm

Røstadvej 3

3760 Gudhjem


"Søvang" - Højt beliggende landsted med magisk havudsigt

"SØVANG" - HØJT BELIGGENDE MED ENESTÅENDE HAVUDSIGT
~
Søvang er en af de helt særlige perler, beliggende mellem Gudhjem og Rø, med milevid udsigt over marker og Østersøen - fra Gudhjem, over Christiansø og til Hammerknuden - og helt til Sverige i klart vejr.
Ejendommen består af et toetagers stuehus med kælder, en 75 m2 separat feriebolig med egen terrasse, et orangeri og lader inkl. to garager. Hovedhuset og de tre længer danner rammen om en hyggelig gårdsplads der fungerer som et naturligt samlingspunkt for stedet.
En sjælden perle, der med sin beliggenhed højt hævet i det let kuperede landskab, midt mellem skov, marker, klipper og Østersøen, muliggør at udleve en drøm, som så mange familier går med - nemlig at leve det gode simple liv på Bornholm. Alternativt kan landstedet erhverves som flexbolig/sommerhus, da det ikke er omfattet af bopælspligt.
Grunden fordeler sig på 6.936 m2 betagende natur med gamle frugttræer, vildtvoksende flora, plæner, dyreindhegning, hønsegård og trælegehus. Her er masser af plads til både rundbold og barneleg, mindre dyrehold og bare vidtstrakte vider så langt øjet rækker.
Stuehuset har gennemgået løbende renovering i sælgers ejertid og alt er lavet med stor respekt for husets oprindelige stil og atmosfære. Bl.a. skal nævnes den smukke porcelænsbrændeovn, de gamle plankegulve, fyldningsdørene, de gamle topsprossede vinduer med Optoglas® og de fritlagte hanebånd på 1.salen.
Endvidere skal fremhæves husets hall med åbent til 1.salen, det kæmpe køkken/alrum med franske fløjdøre til tilstødende stue og direkte adgang til forhøjet træterrasse og den helt fantastiske udsigt. Huset indeholder i dag to soveværelser, men kan nemt indrettes med flere værelser til den helt store familie - Fx kan der etableres fire soveværelser på 1. salen og ét i stueplan.
Ferie-/gæsteboligen indeholder to stuer, to værelser samt køkken og bad.
Der er etableret vindmølle, solfangere og varmepumpe, der gør at huset i dag er energiklasse C og omkostningerne til el og varme er minimale.
En forrygende ejendom, som tilbyder den ultimative ro i naturskønne omgivelser med kort afstand til havet, Rø plantage og Gudhjem.
~
~

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM