Luk fuldskærm

Rønnevej 84

3770 Allinge


MED EGEN SKOV OG KLIPPELØKKER - UDEN BOPÆLSPLIGT

Der findes stadig oaser, der er nøje afmålt i bredde og dybde, iht de gamle "jordlove", hvor statsejet jord blev udstykket i lodder, så de præcis var af en størrelse, så jorden omkring en gård nogenlunde kunne brødføde en familie. På Rønnevej 84 er man midt i naturen, omgivet af 3,7 HA eng, skov, klippeløkker, køkkenhave og en gammel frugtplantage. I gamle dage, kunne man være selvforsynende på denne velsignede plet på jorden - og i dag er det nok det tætteste man kommer på at opnå drømmen om "living of the grid" - her er en god jagt, der er masser af svampe i skoven, der er indhegning til fritgående dyr, der er en stor køkkenhave, et drivhus, stor garage og masser af brænde i skoven til at fodre husets to brændeovne. Her er ikke bare fint - Her er magisk.

Selve landstedet består af et hovedhus og et seperat sidebygning med ferielejlighed på ialt 223 m2, med dertilhørende værksted og uudnyttet loftsrum. Her får du et sjælden velbevaret landsted - et levested, beliggende helt uforstyrret med perfekt mulighed for enten sommerbolig, helårsbolig, flerfamiliebolig,generationsbolig, hobbylandbrug, jagthytte eller hvad end den driftige type, måtte have af drømme. Uanset, hvor du opholder dig er der tænkt over gennemlysninger og skovens træer og de omkringliggende enge, giver uendelig meget perspektiv uden at blokkere for lysindfaldet.

Ejendommen bemærker sig desuden ved:

- snedkerkøkken fra Ølene Snedkeri med bornholmsk granit
- smukkeste gamle trægulve med løbende bredder
- to store stuer med hver sin brændeovn med direkte udgang til terrasse med aftensol
- havestue med skydevinduer og døre hele vejen rundt
- stort badeværelse med Höganäs klinker, vaskesøjle og masser af skabsplads
- to gode soveværelser med det smukkeste kig over skovens træer
- stort bryggers med vask og ekstra fryse og skabsplads
- seperat ferielejlighed med badeværelse og gang med hasleklinker, stort køkken med direkte udgang til have, samt stue og soveværelse
- smukkeste gårdhave med figentræ og kæmpe rosmarin, salvie, mandeltræ, blåregn, forsythia og smukt stengærde
- værksted med mulighed for to hestebokse
- stort garage og brændeskur i douglastræ
- kæmpe køkkenhave og drivhus
- beliggende blot 6 km fra Allinge og 5 km til Vang

Jorden omkring det fine gamle landsted emmer af alt det som vi i dag forbinder med landidyl fra gamle dage, samtidig med, at stedet på forunderlig vis indkapsler alt det, som så mange af os higer efter i dag... The simple life. Dette er et levested ud over det sædvanlige til dig, der ved at naturen, og især på denne lille plet på jord, er og kan noget helt særligt.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM