Luk fuldskærm

Rådstuestræde 3 st 3

3770 Allinge


1. RÆKKE MIDT MELLEM KLIPPER OG SANDSTRAND

Selvom Bornholm er en lang kyststrækning, så kommer man ikke tættere på havet end man gør med ferieboligen beliggende Rådstuestræde 3 i Sandvig. Fra ferieboligen har man den mest spektakulære udsigt mod klipper, Sandvig Havn, Strandpromenaden, stranden, badebroen og Hammerknuden. Fra ferieboligen kan man på allertætteste hold følge årstidernes skiften. I gåafstand findes et væld af kultur og naturtilbud. Om sommeren er det bare at nyde boligens helt sublime placering midt på strandpromaden, der ligger i forlængelse af den fineste sandlagune med badebro omgivet af klipper og den smukkeste havbund, og med øens vildeste vandresti, Hammerknuden, i baggrunden. Der er netop her hvor både Folkemødet og Wonderfestival er i kort gåafstand, og hvor naboer tæller bl.a. Strandhotellet - en af øens mest intime og smukkeste hoteller. Om vinteren er det blot at gå 50 meter den anden vej, for her at benytte sig af byens stilfulde sauna, placeret midt i klipperne. Sandvig er den mest efterspurgte sommerby på Bornholm, grundet dens rå natur og ikke mindst utal af tiltag indenfor musik, restaurant og cafésiden.

Lejligheden Rådstuestræde 3,3 ligger med indgang fra gårdsplads - højt hævet over gadeplan mod havet og bemærker sig desuden ved:
- otte meter lang terrasse mod havet
- to gode soveværelser med masse af skabsplads og den ene med direkte udgang til terrasse mod havet
- rummelig opholds/spisestue med direkte udgang via skydedør til terrassen
- hyggeligt lille åbent køkken
- godt badeværelse
- funktionel entre
- direkte indgang fra "gårdsplads" - dvs ingen trapper
- hyggelig gårdhave med havemøbler og sol dagen lang

SANDVIG ER (SOMMER)BYEN OVER DEM ALLE
Selvom Sandvig siden start 1900-tallet har været en yndet "sommerby" og altid har været omgivet af den mest rå distinkte natur på Bornholm, så er byen indenfor de sidste par år igen virkelig blevet sat på landkortet. I dag har Sandvig som det eneste sted på Bornholm hele tre gode hoteller. Sandvig er byen hvor Kalas Kalas dagligt tiltrækker øens længste iskø, og hvor du kan gå til Gæsten.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM