Luk fuldskærm

Rådstuestræde 3 2 13

3770 Allinge


TÆTTEST PÅ HAVET

Selvom Bornholm er en lang kyststrækning, så kommer man ikke tættere på havet end man gør med ferieboligen beliggende Rådstuestræde 3 i Sandvig. Med hele tre altaner på 2. sal har man sol dagen lang og den mest spektakulære udsigt mod klipper, Sandvig Havn, Strandpromenaden, stranden, badebroen og Hammerknuden. Fra ferieboligen kan man på allertætteste hold følge årstidernes skiften og du mange muligheder både by og natur har at tilbyde i Sandvig. Om sommeren er det bare at nyde boligens helt sublime placering midt på strandpromaden, der ligger i forlængelse af den fineste sandlagune med badebro omgivet af klipper og den smukkeste havbund, med øens vildeste vandresti, Hammerknuden, i baggrunden. Om vinteren er det blot at gå 50 meter den anden vej, for her at benytte sig af byens stilfulde sauna, placeret midt i klipperne. Sandvig er den mest efterspurgte sommerby på Bornholm, grundet dens rå natur og ikke mindst utal af tiltag indenfor musik, restaurant og cafésiden.

Lejlighed 13 på Rådstuestræde 3, er ubetinget den bedste lejlighed i bebyggelsen og bemærker sig desuden ved:
-eneste med gavlterrasse mod øst og hele tre store terrasser
-to gode soveværelser med masse af skabsplads og den ene med direkte udgang til terrasse mod havet
-rummelig opholds/spisestue i forlængelse af køkken med direkte udgang til otte meter lang terrasse mod havet og en mindre terrasse mod øst
-lækkert marmorbadeværelse
-funktionel entre

SANDVIG ER (SOMMER)BYEN OVER DEM ALLE

Omkring 1900 begyndte turismen at få stor betydning for Sandvig, og der blev bygget en række hoteller langs strandpromenaden og flere større pensionater. Selvom Sandvig altid har været omgivet af den mest rå distinkte natur på Bornholm, så er byen indenfor de sidste par år igen virkelig blevet sat på landkortet. I dag har Sandvig som det eneste sted på Bornholm hele tre gode hoteller med restauranter der holder "næsten" helårsåbent på henholdsvis Nordlandet, Strandhotellet og Falcon Hotel. Sandvig er byen hvor Kalas Kalas dagligt tiltrækker øens længste iskø, og hvor du kan gå til Gæsten - Danmarks hyggeligste musikscene, der sommeren igennem dagligt har liveoptræden fra kendte rock- og popmusikere.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM