Luk fuldskærm

Rådstuestræde 3 1 11

3770 Allinge


SANDVIG 1. RÆKKE TIL KLIPPER, BADEBRO OG STRAND

SANDVIG - 1. RÆKKE TIL KLIPPER, BADEBRO OG STRAND

Selvom Bornholm er en lang kyststrækning, så kommer man ikke meget tættere på havet end man gør med ferieboligen i Rådhusstræde. Boligen er lys og nyistandsat med hele to altandøre til en rummelig altan, der byder på mange soltimer og en af øens fineste udsigter. Fra formiddag til solnedgang står solen på altanen og direkte ind gennem altandøren alt imens havets musik lyder dagen lang.
Boligen rummer både et stort køkken med indbygget bænk i forbindelse med et spiseafsnit og stuen, et godt værelse med plads til både dobbelt- og enkeltmandsseng samt skrivebord. I stuen er der en dobbelt sovesofa. Fint badeværelse med brus. Fra altanen har man uforstyrret udsigt til sandstrand, badebro, Strandpromenaden, klipperne og Hammerknuden. Alt fremstår i rigtig fin stand og lige til at flytte ind i.

Fra ferieboligen kan man på allertætteste hold følge årstidernes skiften og de mange muligheder både by og natur har at tilbyde i Sandvig. Om sommeren er det bare om at nyde boligens helt sublime placering midt på Strandpromenaden. Ejendommen ligger i forlængelse af den fineste sandlagune med badebro omgivet af klipper og den smukkeste havbund. Herudover er øens vildeste vandresti, Hammerknuden, i baggrunden. Om vinteren er det blot at gå 50 meter den anden vej for her at benytte sig af byens stilfulde sauna. Sandvig er den mest efterspurgte sommerby på Bornholm grundet dens rå natur og ikke mindst et utal af tiltag indenfor musik, restaurant og cafésiden. Her kommer man til at være næstennabo til verdens sødeste mennesker på både Kalas Kalas, Strandhotellet, Kokkenberg og Dideriks Veranda + alt det skønne Sandvig ellers har at byde på.

Særdeles gode udlejnings- og indtægtsmuligheder, med velordnet ejerforening. Desuden hører der til ejerforeningen en hyggeligt gårdmiljø med borde-/bænkesæt.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM