Luk fuldskærm

Nils Plumsvej 1

3730 Nexø


CHARMERENDE BINDINGSVÆRKSHUS I SNOGEBÆK
Idyllisk bindingsværkshus fra 1800 med tilhørende anneks, udhus og den skønneste store have med sol fra morgen til aften. Beliggende blot 2 minutter gang til havnen og stranden. Snogebæk engang så prægtigt et fiskerleje, og i dag en endnu mere pragtfuld vandkantsby med så mange fine specialbutikker, der byder på delikatesser, tøj og antikviteter og meget mere i høj klasse.

Her kan man dufte og mærke havet bag den lukkede havelåge, hvor sommeren kan indtages uforstyrret fra et utal af mulige solkroge i den 1.254 m2 store have. Det er et helt vidunderligt sted, og huset er sat i stand så det er et helt perfekt moderne umoderne bondehus, der gør det muligt bo enten hele året, eller blot noget af året - med eller uden gæster i det seperate anneks med eget bad og hele fire sovepladser.

Huset bemærker sig desuden ved:
- Charmerende landkøkken med to direkte udgange til gårdhave og have
- Stor stue med spiseplads og sofakrog
- Stort lyst soveværelse med store vinduespartier mod haven
- Stort badeværelse med kar
- Tilbygget anneks med værelse og hems med to sovepladser
- Anneks har desuden nyt badeværelse med brus + disponibelt vaske-/fyrrum
- Overdækket terrasse med rigeligt med plads til både udekøkken og siddeplads
- Udhus med disponibelt gæsterum og carport
- Stor have med både staudebede, urtehave, bålplads og frugttræer

Her ånder fred og ro, og på trods af, at Snogebæk med masser af liv og gode butikker er lige rundt hjørnet, så føler man så sig helt privat og uforstyrret. Hvis man er til mere liv og flere mennesker end der er på stranden tæt ved huset, så ligger den ikoniske Balka Strand lige rundt hjørnet til venstre og Dueodde Strand til højre. Naturen langs Bornholms sydkyst kan ikke fremhæves nok - her er magisk.

Huset ligger i Snogebæk, et område uden bopælspligt, hvorfor huset enten kan anvendes som sommerhus/flexbolig eller helårsbolig.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM