Luk fuldskærm

Madseløkke 5 74

3770 Allinge


FERIEBOLIG I ALLINGE

Nogle gange vil man bare gerne være tæt på der det sker. For eksempel til Folkemødet, der er super intense dage, der kræver både nærvær og overskud. Og ferielejligheden ligger blot et minuts gang fra den store Folkemødeplads og hovedscene. Du er blot to minutter fra havet. To minutter fra Hotel Nordlandet med dets sublime køkken og bar. 10 minutter fra Gæstgivergården, der sommeren igennem leverer den ene sangstjerne efter den anden - helt i øjenhøjde, og blot 10 minutters gang til den lækreste badestrand.

Fra ferielejligheden har du 220 graders uforstyrret havudsigt. Indefra giver det store loft-til-kip facadevindue følelsen af, at være i et lille beachhouse, Lejligheden er indrettet med masser af fælles plads i det store køkken alrum, hvor der således både er spisebænk med spiseplads, og hele to sovegrupper, med direkte udgang til terrassen. Lejligheden er indrettet med to værelser, hvoraf det ene har uovertruffen havudsigt. Der er dobbeltseng i det ene og 3 senge i det andet. En simpel, men super funktionelt ferielejlighed med yderst attraktiv beliggenhed.

Madseløkke 5 er en del af en lille ferieby med opvarmet fællespool, legeplads, petanquebane, boldbane og fælles have, med adgang til en fælles vaskemaskine og tørretumbler. I baghaven til Madseløkke ligger Madsebakke -nordens største sted med helleristninger, der siges at være op mod 3000 år gamle. Her kan man virkelig tale om oldtidshistorie i sin baghave.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM