Luk fuldskærm

Lyrsbyvej 10

3751 Østermarie


LANDIDYL MED MILEVID UDSIGT OVER LANDSKABET OG MARKERNE
~
Ren idyl og uovertruffen gennemført stil. Beliggende tæt på Svaneke. Bindingsværkshuset blev opført i 1834 og står i dag vel nok smukkere end nogensinde før. Med respekt for historien og husets tidligere virke fremstår huset i dag helt nyrenoveret med et væld af fine detaljer, greb og farver. Et ideelt sommerhus for dig der ønsker landidyl og et eksklusivt helle fra et hektisk hverdagsliv. Dette er et udpræget levested ud over det sædvanlige, som kan benyttes hele året rundt.~
~
De sprossede vinduer gennemlyser hele huset, hvor pejsen sætter stemningen om vinteren, mens de mange terrassedøre lader den lune sommerbrise strømme igennem huset om sommeren.~Planløsningen er optimal - både inde og ude, hvor små læsekroge, lækroge, kæmpe terrasseplads med og uden overdækning og udendørs pejs, giver optimal vilkår for sommerlig selskabelighed.
~
Her får du:
Hele tre soveværelser
Mulighed for at inddrage bryggers til fjerde værelse
Helt nyt stilrent badeværelse bl.a. med fliser fra File Under Pop
Helt ny el i hele huset
Helt nyt åbent landkøkken
Helt ny terrasse med udendørspejs
Stort køkken-alrum med hele to dobbelt altandøre både øst og vest
Helt uhørt god stil, der er lige til at flytte ind i
~
Alt i alt et ideelt sommerhus fuld af sjæl, komfort og ånd, som med sin tilbagetrukne beliggenhed og smukke detaljer, vil opfylde de flestes drømme om det helt ideelle sommerhus. Absolut et af de helt sjældne sommerhuse der sprænger charmeskalaen.
~
Bemærk: Huset sælges fuldt møbleret - både inde og ude.~

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM