Luk fuldskærm

Kirkebakken 2A

3740 Svaneke


SOMMERHUS MIDT I SVANEKE

Oppe ved kirken, tilbagetrukket i sin egen lille oase med den hyggeligste solrige gårdhave, ligger Kirkebakken 2A. Her har nuværende ejer over de seneste to år gennemrenoveret det lille byhus på 75 m2, så her er lige præcist alt man har behov for i et sommerhus - midt i byen over dem alle, Svaneke.~Kendere ved, at der sjældent kommer et hus med sommerhusstatus til salg i den smukke købsstad. Og netop fordi man værner om, at der er liv i gaderne og lys i vinduerne året rundt, så er Svaneke den by på Bornholm som flest af vores kunder drømmer om, at have et sommerhus i. Og helt legitimt er det nu muligt, at erhverve sig et sommerhus midt i byen.

Huset er mere eller mindre blevet genopbygget fra bunden, uden at man på nogen måde har fjernet den originale sjæl. Det solrige køkken med direkte udgang til den fineste gårdhave sætter rammen om et udeliv om sommeren, alt imens husets brændeovn sætter stemningen i køkkenet om vinteren. Desuden kan fremhæves:

- smukkeste ældre egetræshoveddør
- entré med indbygget bænk og masser af lysindfald
- lys og rummelig stue med både sofa og læsekrog
- stor spiseplads i køkken med brændeovn
- rustikt køkken med helt den rette stemning
- 1. sal indeholder to gode værelser med tre senge i hver, hvoraf det ene har havkig fra tagvindue og det andet har nyt stort ovenlysvindue
- kælder til opmagasinering af cykler mm
- gårdhave med indbyggede bænke og stor hævet træterrasse, der indbyder til udeliv sommeren lang
- udebrus er lavet således af hækken omslutter sig den badende

På alle måder er Kirkebakken 2A et sjældent udbudt sted - især fordi ejendommen har sommerhusstatus men også fordi det ligger helt centralt placeret i Svaneke og så alligevel trukket tilbage mod kirken. Her har sælger virkelig formået at indfange en stemning af sommer, et fristed for alle, der elsker Svaneke ligeså højt som Svaneke er blevet elsket i generationer.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM