Luk fuldskærm

I Klitterne 10

3730 Nexø


STILRENT OG GENNEMFØRT SOMMERHUS VED DUEODDE

Beliggende helt særligt i en lysning omgivet af kuperede klitter, nåleskov, rensdyrlav og lyng. Her omgives du af duften af gran og lyng direkte til klitrækkerne som fører til Danmarks smukkeste strand, Dueodde. Sjældent har vi set så veltegnet et hus, hvor der er tænkt over hver en streg. Alt står i mere end den fineste orden og man får en instant følelse af, at her lever man både godt og i et med den omkringliggende natur. Den 175 m2 store træterrasse omkranser huset og skaber en nøje afmålt sammensmeltning mellem inde- og uderum. Her er vitterligt tale om et helt exceptionelt sted, med den fineste forståelse for materialers vitalitet, gennemlysninger og mødet med naturen.

Det store køkken/alrum, med både brændeovn og hele fire udgange til terrassen, er husets helt naturlige hjerterum. Herfra har man det fineste kig uanset om det er ud igennem de store panoramavinduer, eller tværs ned igennem huset med de to stuer, der er elegant opdelt af en gennemgående pejseindsats. Huset er funktionelt indrettet med tre soveværelser og et disponibelt rum, bryggers og værksted. Det flottest "bløde" sandstensgulv, med gulvvarme, er gennemgående i hele huset - Et hus der i den grad inviterer til, at man bruger det året rundt.

Husets unikke placering er understreget ved, at man til den ene side spejder ud over de kuperede klitrækker mod havets brusen og til den anden side sørger grantræerne for, at der er "lukket" mod vejen. Huset ligger i et område præget af store grunde og familieejede sommerhuse, hvilket betyder at det er småt med udlejning og turister og dermed også trafik. Med andre ord har man, trods højsæsonen, skoven og stranden i fred. Og hvilken strand! Her skal det lige gentages at Dueodde Strand af bl.a. Lonely Planet er kåret som en af verdens 50 bedste strande. Området er elsket af ornitologer, vandrere og mennesker der værdsætter naturen. Her kan man trække stikket og blot være - helt uforstyrret og samtidig være tæt på alt det Bornholm også har at byde på af det gode liv. Selve sommerhuset har aldrig været anvendt til udlejning, og både hus og grund kræver minimal vedligeholdelse.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM