Luk fuldskærm

Havnebryggen 5 2

3740 Svaneke


FERIELEJLIGHED I DET GAMLE HOTEL ØSTERSØEN

Med den mest centrale beliggenhed, midt på Svaneke Havn, finder du Hotel Østersøen - en historisk oase bestående af i alt 21 ferielejligheder. Her har man omdannet den historiske købmandsgård fra 1700-tallet til et centralt åndehul med masser af sjæl, læ, sol og ikke mindst en stor swimmingpool midt på den gamle gårdsplads. Gårdhaven er et socialt samlingspunkt, hvor de samme familier år efter år, lejer sig ind på det næsten altid fuldt bookede feriested. Her værner man om sin lille oase, og man ved godt at man har fat i noget af det helt rigtige, hvorfor det også er uhyre sjældent, at noget kommer til salg i Hotel Østersøen.

Lejlighed 2 ligger i stueplan med egen terrasse med direkte udgang til poolområdet. Terrassen er delvist overdækket og ligger mod syd, så du har sol hele dagen - Her er både spiseplads og bænk, men også mulighed for snuppe en solseng på det store fællesområde. Lejligheden har desuden to gode soveværelser, og stort åbent køkken alrum med plads til både sofaområde og spiseplads. En lys og indbydende lejlighed, som i princippet kan bruges året rundt - for hvem kan få noK af Danmarks smukkeste købstad.

Hotel Østersøen er placeret midt på den hyggelige havn, hvor der både er vipper, iskiosk og lækre restauranter. Rundt hjørnet har du Svaneke Torv med markedsdage og en masse nichébutikker. Syd for havnen finder du verdens fineste lille sandlagune mellem klipperne med Caféen "Syd Øst for Paradis", der sommer igennem leverer den ene stjernestund efter den anden. Men Svaneke er mere end blot en ferieby - her er liv året rundt. Så selvom ferielejlighed 2 i Hotel Østersøen indbyder til utallige ferieminder, så byder byen på livskvalitet og meget mere året rundt.

Ferielejligheden udlejes ud, og estimatet for 2024 er 80-100.000 dkr.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM