Luk fuldskærm

Havnebryggen 5 1 22

3740 Svaneke


FERIELEJLIGHED I DET GAMLE HOTEL ØSTERSØEN

Med den mest centrale beliggenhed, midt på Svaneke Havn, finder du Hotel Østersøen - en historisk oase bestående af i alt 21 ferielejligheder. Her har man omdannet den historiske købmandsgård fra 1700-tallet til et centralt åndehul med masser af sjæl, læ, sol og ikke mindst en stor swimmingpool midt på den gamle gårdsplads. Gårdhaven er et socialt samlingspunkt, hvor de samme familier år efter år, lejer sig ind på det næsten altid fuldt bookede feriested. Her værner man om sin lille oase, og man ved godt at man har fat i noget af det helt rigtige, hvorfor det også er uhyre sjældent, at noget kommer til salg i Hotel Østersøen.

Lejlighed 22 ligger på 1. sal med udsigt over poolen og den fine gårdhave på den ene side og kysten, fyret, kirketårnet og havet på den anden side. De store kviste mod havet giver ikke bare en fantastisk udsigt, men også uendelig meget lys. Lejligheden er der kræset ekstra meget om, således at køkkenet er forlænget med indbygget opvaskemaskine og stort køleskab. Her er optimal udnyttelse af pladsen under de skrå vægge med snedkerlavede reoler. Her er seperat sovehems og det lækreste store soveværelse med indbyggede skabe og havudsigt. Lige udenfor døren har man sit eget solrige terrasseområde med plads til bord og stole og indbyggede bænke. I fællesområdet omkring poolen er der mulighed for at snuppe en solseng og nyde det gode nærmest tropiske klima i den lukkede gårdhave. En lys og indbydende lejlighed, som i princippet kan bruges året rundt - for hvem kan få nok af Danmarks smukkeste købstad.

Hotel Østersøen er placeret midt på den hyggelige havn, hvor der både er vipper, iskiosk og lækre restauranter. Rundt hjørnet har du Svaneke Torv med markedsdage og en masse nichébutikker. Syd for havnen finder du verdens fineste lille sandlagune mellem klipperne med Caféen "Syd Øst for Paradis", der sommeren igennem leverer den ene stjernestund efter den anden. Men Svaneke er mere end blot en ferieby - her er liv året rundt. Så selvom ferielejlighed 22 i Hotel Østersøen indbyder til utallige ferieminder, så byder byen på livskvalitet og meget mere året rundt.

Ferielejligheden udlejes, med et estimatet for 2024 på 80-100.000 dkr.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM