Luk fuldskærm

Havnebryggen 5 1 14

3740 Svaneke


GAVLLEJLIGHED I HOTEL ØSTERSØEN

Hotel Østersøen, en historisk bygning bestående af i alt 21 ferielejligheder, placeret midt på Svaneke Havn. Her har man omdannet den gamle købmandsgård fra 1700-tallet til et mini ferieparadiso med masser af sjæl, læ, sol og ikke mindst en stor swimmingpool midt på den gamle gårdsplads. Sommeren igennem er den frodige gårdhave et socialt samlingspunkt, hvor de samme familier år efter år, lejer sig ind på det næsten altid fuldt bookede feriested. Der er ingen tvivl om, at man her værner om sin lille oase, og ejerne her ved godt at de har fat i noget af det helt rigtige.

Lejlighed 14 er en gavllejlighed beliggende på 1. sal med udsigt over poolen og den fine gårdhave, byens tage og kirken. Gavlvinduet gør lejligheden lys alt imens loft-til-kip med de fritlagte hanebånd sikrer et helt særligt lys dagen lang. Trods sine få kvadratmeter er her lige præcis det der skal være til en afslappet ferie. Det store køkkenalrum med sovesofa og spiseplads giver plads til en masse hygge indenfor på gråvejrsdage. Her er rummeligt badeværelse og et lyst soveværelse. På det tilhørende terrasseområde er der plads til bord og stole. Herfra har man sol dagen lang og en uforstyrret udsigt over Svaneke og ned mod poolen. I fællesområdet omkring poolen er der mulighed for at snuppe en solseng og nyde det gode nærmest tropiske klima i den lukkede gårdhave.
Hotel Østersøen er placeret midt på den hyggelige havn, hvor der både er vipper, iskiosk og lækre restauranter. Rundt hjørnet har du Svaneke Torv med markedsdage og en masse nichébutikker. Syd for havnen finder du verdens fineste lille sandlagune mellem klipperne med Caféen "Syd Øst for Paradis", der sommer igennem leverer den ene stjernestund efter den anden. Men Svaneke er mere end blot en ferieby - her er liv året rundt. Så selvom ferielejlighed 14 i Hotel Østersøen indbyder til utallige ferieminder, så byder byen på livskvalitet og meget mere året rundt.

Ferielejligheden udlejes. Udlejningen for 2023 forløb sig til 86.000 dkr.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM