Luk fuldskærm

Fuglesangen 13

3770 Allinge


BINDINGSVÆRKSHUS VED NÆS

I udkanten af Allinge, lige ved smørhullet Næs Strand, omgivet af historiske bygårde, udbydes nu det fineste bindingsværkhus. Bindingsværkshuset blev opført i 1850 og står i dag vel nok smukkere end nogensinde før. Med respekt for historien og områdets tidligere virke fremstår huset særdeles smagfuldt og velkomponeret. Et ideelt byhus med hele fire soveværelser for dig der ønsker landidyl midt i byen. Her er du så tæt på havet at bølgernes evige sang kan høres hvorend du befinder dig i huset. Både inde og ude drages blikket mod skønhed, om det er havet, Allinge kirke og silhuetter af byens tage. Et sandt historisk åndehul fuld af sjæl beliggende lige der, hvor man allerhelst vil bo i Allinge.

Trods sin alder er boligen ekstremt rummelig, med god højde til loftet og med masser af lys og hele fire udgange til have og gårdhave. Det er nuværende ejer, der har forestået den omfattende renovering, således at der er Douglas gulv fra Østerlars Savværk i hovedhuset. Loftet er blevet hævet, således at de gamle fine hanebånd træder frem og hjemmet er utrolig funktionelt komponeret. Boligen bemærker sig desuden ved:

-stor hjørnestue med direkte udgang til haven
-åbent køkken i landstil med rummeligt spisehjørne
-tre gode soveværelser, hvoraf to af dem er på 1. salen
-1. salen har desuden rummelig fordelingsgang
-stort badeværelse med brus
-mellemgang med viktualierum, vaskeafdeling og adgang til både gårdhave og have
-gæsteafdeling/ekstra værelse med direkte adgang til terrasse med morgensol og udsigt til havet
-haven er omgivet af stengærde og flere fine både sol -og læhjørner

Og så ligger huset ved Næs Strand, der er helårsbadernes lille oase. Selve stranden er en af de mindre strande med både sandstrand, klipper og en decideret badeplatform i beton med badestige. Fra Næs går den smukkeste vandresti sydover langs klippekysten til Sandkås, og næstennabo er det smukke Allinge Badehotel, Næsgaarden og Nordbornholms Røgeri. I juni bor man i udkanten af Folkemødet, der er demokratiets, politikernes og folkets vigtigeste "årsmøde".

Dette fine byhus er et udpræget levested ud over det sædvanlige. Bemærk at ejendommen har bopælspligt.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM