Luk fuldskærm

Duebakken 7

3760 Gudhjem


TOPPEN AF GUDHJEM

Få haver i Gudhjem har denne størrelse og ikke mindst beliggenhed. Placeret på klippetop med flere gode frugttræer, stor køkkenhave, drivhus og med en hel uforstyrret udsigt over byens tage, havet og kyststrækningen mod Svaneke. Her er man helt for sig selv, og alligevel omgivet af byen og alt den har at byde på som helårsby. Uanset hvor man opholder sig på den 1192 m2 store grund er udsigten noget helt særligt. Her er tæt på "divine" og man får en hel særlig følelse af at være tættere på himmelen.

Huset der oprindelig er fra 1965, med en tilbygning fra 1978, har med kun én ejer fået lov til at stå præcis som ejendommen oprindelig blev skabt, med en masse tidsmæssige arkitektoniske referencer og detaljer. I sin enkelhed funktionel og som ejendommen står i dag, er det svært ikke at blive en smule sentimental over denne lille uberørte tidslomme. Ejendommen har masser af gennemlysninger, og fra den ene side dominerer havudsigten alt imens den anden side af huset har udgang til afskærmet grønt terrasseområde med klippefremspring. Med 127 m2 stueplan er her hele tre gode værelser med fine indbyggede skabe, en kæmpe vinkeltstue med brændeovn og udgang til terrasse og stort køkken med udsigt ned af kysten. Den høje kælder har gode anvendelige rum, hvorfra der endda også er havudsigt. Desuden er der en stor garage med udhus med masser af muligheder.

En helt særlig bolig for den der værdsætter det uberørte og tiden, der så fint er blevet fastholdt og passet på igennem 59 år. Beliggende langt nok fra det hele til at finde ro og mærke solitude, og alligevel i så fin forening med både natur og kultur.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM