Luk fuldskærm

Dorljevejen 6

3740 Svaneke


HØJT BELIGGENDE BYGGEGRUND MED UDSIGT I LISTED
~
Særdeles attraktiv byggegrund med eller uden bopælspligt. Højt placeret tilbagetrukket i Listed med udsigt mod Christians Ø over fiskerlejet Listed!
~
Det er sjældent der kommer byggegrunde til salg, hvor du kan få lov til at udleve drømmehuset langs østkysten af Bornholm.
~
Byggegrunden er på 1.235 m2 og er højt hævet over byen i stille og rolige omgivelser.
~
Grunden må bebygges med 25 % og op til 1 1/2 plan. Den er skrående hvilket giver mulighed for spændende byggeri, med masser af udsigt.
~
Bag grunden er der adgang til den skønneste natur. I havnen i Listed er der både små fiskebåde og lystbåde. Her er også en af øens lækreste caféer Bay Frost og den hemmelige lille strand "Høl". Via en af Bornholms smukkeste kyststier, kan du nå Svaneke på blot 15 minutter.~t er svært at forestille sig en bedre grund for at skabe de ideelle rammer for en helårsbolig enten med eller uden bopælspligt.~
~
Grunden står i dag uryddet med gammel smuk beplantning og krat på en skråning mod byen. Enhver der kender Listed ved at dette sted er noget særligt, og dem der endnu ikke kender området, vil uden tvivl opleve kærlighed ved første blik.
~
Oplev selv det hyggeligste lille fiskerleje, tæt på Svaneke, lige ved de mest naturskønne klippekyst, lige ved det lækreste Østersø og lige ved den smukkeste kyststrækning - lige nu!
~
En virkelig dejlig grund beliggende i smukt og eftertragtet miljø.~~

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM