Luk fuldskærm

Buskevej 8

3751 Østermarie


"BUSKEGÅRD " - STORHED, MULIGHEDER OG EGEN PARK

Buskegård er beliggende mellem Bølshavn og Gudhjem - langs den smukke bornholmske østkyst, i et gudbenådet frodigt og dyrerigt område. Den prægtige gård daterer helt tilbage til 1866 og er en historisk bornholmsk gård - en tidligere selvejergård.

Her kommer robotklipperen utvivlsomt på overarbejde, for med til den mægtige gård, hører en mindst lige så mægtig park med sø, åløb og en gigantisk græsplæne med et utal frugttræer. Buskegård har været i nuværende ejers familie i generationer, men for en del år tilbage blev gården "omlagt til sommerresidens" for alle øens feriegæster, der drømmer en lidt anderledes ferie, hvor venner og familie kan samles under et tag. Her er nemlig hele 9 soveværelser, fire badeværelser, store opholdsrum, jagtstue med plads til indendørsleg og en 370 m2 sportshal med betongulv til hvad end indendørssport familien ønsker at samles om. Ejendommen kan anvendes som en samlet hele eller inddeles i tre enheder, da der allerede er badeværelse og køkken i hver enhed.

Det charmerende hovedhus, ser ud på den helt rigtige måde med hvide Dannebrog vinduer, rødt tegltag, smukkeste hoveddør, trappeopgang og et væld af gamle detaljer. Her er flere udgange til terrasser, hvorigennem man sikres sol dagen lang. Her er man i den grad ugeneret midt i naturen, og her får man lov til at opleve livet i skoven på allertætteste hold. Fra stuens vinduer kigger du ud på de gamle frugttræer og den smukt anlagte have, over marker og videre ud mod skov og havet som konstant kulisse. Området indbyder i den grad til aktiv ferie i det kuperede landskab, hvis man da ikke bare bliver på martriklen og anvender gårdens indendørs og udendørs sportsaktiviteter. En helt igennem sjælden udbudt ejendom, perfekt til flere familier, til bed & breakfast eller som udlejningscase. 

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM