Luk fuldskærm

Buskevej 6

3751 Østermarie


I EN SKOV EN HYTTE LÅ~
~
Her er ikke bare fint. Her er magisk. Dette enestående stråtagsbelagte lille bindingsværkshus, ligger ned af egen lille vej. Kvadratmetrene er helt perfekt til simple-living, samtidig med at de omkringliggende majestætiske egetræer er med at til understrege hele fortællingen omkring, "I en skov en hytte lå". ~
~
Alt her emmer af idyl, og der er ikke en finger at sætte på det æstetiske, hverken inde eller ude. Her har man kræset om at indfange en ånd, en stemning og en følelse, som mange jagter, men som kun et fåtal af ejendomme naturligt rummer. Vi synes her er perfekt. Beliggende mellem Gudhjem og Bølshavn, en kilometer fra kysten. Ejendommen udmærker sig desuden ved:
~
Et hovedhus samt anneks med overdækket terrasse og udeområde
Skur, værksted og åbnet brændeskur
I stueplan er der hyggelig stue med brændeovn og fint åbent køkken
Her er fri udsigt over skov og mark
Dobbeltdør med direkte udgang til haven
I forlængelse af entréen ligger badeværelse og trappen til 1. sal
Førstesalen byder på to gode soveværelser
Den naturskønne have ligger ganske uspoleret med masse af solpletter og hyggekroge
Masser af dyreliv med fasaner, harer og råvildt
~
Det er sjældent, at man finder et så uspoleret lille bondehus, hvor man føler sig hensat til gamle dage og livet på landet med alt, hvad dertil hører af herlighedsværdi og simple-living. Et ideelt sommerhus for dig der ønsker landidyl og et eksklusivt helle fra et hektisk hverdagsliv. Dette er et udpræget levested ud over det sædvanlige, som kan benyttes hele året rundt. Alt i alt et ideelt frirum for det private par, som stadig ønsker overnattende gæster, for naturelskerne der drømmer om miniglamping eller blot for dig, der trænger til noget ukompliceret og idyllisk, der hvor markerne møder skoven og med et lille kig til havet.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM