Luk fuldskærm

Brommevej 17

3760 Gudhjem


"DET LILLE HUS PÅ PRÆRIEN"


Uden bopælspligt - Dybt inde i skoven, for enden af lang snoet skovvej, i det smukkeste kuperede landskab, ligger dette charmerende bindingsværkshus. Næsten som i "Det lille hus på prærien" er man her herre over egen 5,8 store naturgrund med åløb, skov og eng. Huset ligger højt placeret og er sin helt egen lille tidslomme - et fredsfyldt sted, der indbyder til helt særlige stunder og muligheder.


Huset er et ældre sjælefyldt hus med mange originale detaljer. Huset indeholder entré, stor stue med sovealkove, spisekøkken med udgang til terrassen og havestuen, badeværelse med brus, bryggers og stort værksted. På 1.salen er der tre store værelser, gennemgangsrum og toilet. Udover huset er der skøn havestue med pejs, en god lade, brænderum, lille gammel bjælkehytte og et fint drivhus.


På grunden er der vilde græsmarker, skov, klipper og å-løb (Bobbeå) i hele det sydlige skel og man er fuldstændig ugeneret på hele grunden. Her er oceaner af dyreliv med alt fra dåvildt, råvildt, harer, fasaner, rovfulge osv. - Så der er gode muligheder for jagt og evt. udlejning heraf.


Et magisk sted hvor alt ånder fred og ro og hvor man er helt sig selv midt i naturen - Og alligevel er der kun 6 km til idylliske Gudhjem. Og Nature Park Bornholm, som er næsten nabo, byder på masser af aktiviteter som træ-klatring for alle aldre, discgolf, fodboldgolf og svævebane.


Omgivelserne byder endvidere på noget af Danmarks smukkeste natur med bl.a. Rø Plantage, Helligdomsklipperne og Døndale vandfaldet.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM