Luk fuldskærm

Bølshavn 3

3751 Østermarie


Hvis man søger ro, natur og uforstyrret storslåen natur - i absolut 1. række til havet, så er Bølshavn 3 stedet. Det er tæt på aldrig, at der udbydes et sommerhus i 1. række til vandet på kyststrækningen nordom Bølshavn mod Ypnastad. Og absolut aldrig med en grund på hele 14.760 m2. Her har man egen klippekyst og en kæmpe naturgrund liggende parallelt med havet omgivet af stengærde. På alle måder et meget livsbekræftende beliggenhed -et sjældent veltegnet hus, der i sin grundessens er synonym med en af Bornholms mest attraktive sommerhus.

Det er arkitekten Daniel L Hayden, der har formået at indfange essensen af New England byggestilen. Uanset hvor man kigger er naturen visuelt til stede enten i form af hav, klipper, horisont eller træer. Sommerhuset er funktionelt indrettet med en perfekt kombination af rustik stil, hvide vægge kombineret med fritlagte loftsbjælker, rå murstensvægge og sprossede vinduer. Omgivet af de fineste verandaer og terrasser. Huset bemærker sig desuden ved:

-Unik New England stil
-Fire gode værelser
-Stort åbent køkkenalrum med direkte udgang til haven og havet
-Fra køkkenvasken er der frit udsyn til havet og klippekysten
-Forlængelse af køkken er spiseplads også med udgang til overdækket veranda
-Sammenhængene loungestue med brændeovn og direkte udgang til sydvendt terrasse
-Fantastisk loft til kip med ovenlys vinduer og fritlagt bjælker
-Uudnyttet kælder der muligvis kan udgraves
-Brændeskur og udhus med betonfundament
-Egen klippekyst og kæmpe naturgrund
-Fuldstændig ugeneret

Dette er et aldrig udbudt og helt enormt livsbekræftende sted - et stenkast fra havet med klippekystudsigt så langt øjet rækker. I sit væsen et mageløs sted, et sted drømme er gjort af.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM