Luk fuldskærm

Bøjerenden 7

3730 Nexø


SOMMERHUS I SNOGEBÆK

CHARMERENDE BINDINGSVÆRKSHUS MED UDSTYKNINGSMULIGHED

Du danske sommer jeg knuselsker dig. Og på Bøjerenden 7 ligger den eventyrlige have, anden række fra havet, klar til at opfylde alle de drømme du måtte have om den bedste måde at tilbringe den danske sommer på. Her kan man se, høre og mærke havet - og ikke mindst bruge det året rundt til alverdens maritime oplevelser for hele familien. Nuværende ejer har etableret vildmarksbad og sauna, der indbyder til ægte nordiske traditioner i vinterhalvåret. Huset har helårsstatus men benyttes pt som sommerhus/flexbolig.

Højt beliggende på grunden fortæller det charmerende bindingsværkshus fra 1875 om det levede liv i det gamle fiskerleje, Snogebæk, der stammer helt tilbage til middelalderen. Huset er et af byens ældste og fra kvistværelset med de sprossede vinduer, rammes man så fint af fortidens nostalgi med udsigten ud over havet. Her ånder fred og ro, og på trods af, at Snogebæk med masser af liv og gode butikker er lige rundt hjørnet, så føler man så sig helt privat og uforstyrret.

Huset bemærker sig desuden ved:
- Stor stue med brændeovn og udsigt over havet
- Fra stuen er der direkte udgang til haven
- Hyggeligt lille køkken
- Charmerende vikturialerum
- Første salen byder på lille værelse med to senge
- Stort soveværelse med kvist mod havet
- Eventyrlig grund med både vildmarksbad og sauna
- Støbt fundament til tilbygning, men som pt bruges som en stor terrasse

Hvis man er til mere liv og flere mennesker end der er på stranden ved huset, så ligger den ikoniske Balka Strand lige rundt hjørnet. Naturen langs Bornholms sydkyst kan ikke fremhæves nok - her er magisk. Og Snogebæk som by har indenfor de sidste år gennemgået et løft således at man i dag møder den ene specialbutik efter den anden, der byder på delikatesser, tøj og antikviteter og meget mere i høj klasse.

Der er mulighed for udstyning af grunden - Kontakt mælger for yderligere information herom.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM