Luk fuldskærm

Bedegadevej 37

3782 Klemensker


LANDLIG IDYL MED PLADS TIL HESTE, GRISE, KØER OG FÅR


Med mileved udsigt over marker, skov og kuperet landskab, ligger denne fine ejendom på 2,1 ha jord med skov, lille frugtplantage, hyggelig have, to søer og folde til mindre dyrehold.
Godt tilbagetrukket fra vejen for enden af 500 m lang indkørsel mødes man af den hyggelige gårdsplads med pigsten som omkranses af hovedhuset og 3 længer. En sand lille landelig oase med præcis den dosis idyl som drømmen om livet på landet bør indeholde. 

Fin opgang til hovedhuset som er løbende renoveret gennem tiden og i dag fremstår lige til at flytte ind i. Huset byder bl.a. på hele 5 gode soveværelser, flot køkken/alrum med viktualierum og brændeovn, dejlig stor stue, havestue, pænt badeværelse og god stor repos med plads til både kontor og sofamiljø. Fra de fleste af husets rum er der milevid udsigt over markerne og det kuperede landskab.

Haven er et kapitel for sig med smukke gamle frugttræer, små hyggelige kroge, bålsted og masser plads til både trampolin og boldspil. Hertil kommer de 2 søer, skoven, marken og frugtplantagen. I den store lade er der masser af båse til dyrehold, og rummer i dag både får, høns og ænder. I den lille lade er der godt disponibelt rum, stort værksted samt første sal som er gjort klar til indretning af fx gæstelejlighed.

Med ejendommens centrale placering på Nordbornholm er man omgivet af noget af Bornholms mest spektakulære natur. Der 10 min. både til øst- og vestkysten, så alt efter hvorfra vinden kommer, er der altid mulighed for at finde gode badested. Og så er der 5 min. til indkøb i Klemmensker, som også byder på idrætsfaciliteter, Klemens kro (med øens bedste kælkebakke) og det legendariske udendørs svømmebad, som er til stor glæde for både børn og voksne.

I sandhed en lille særlig plet på jord, med plads til den store familie. kreativ udfoldelse og masser af muligheder.


BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM