Luk fuldskærm

Strandvejen 122A

3700 Rønne


STRANDVEJEN I RØNNE

NYD LIVET I 1. RÆKKE

Virkelig velbygget villa på hele 326 etagermeter højt placeret på en af Rønnes bedste adresser - første række til havet.

Strandvejen i Rønne mod vandsiden består af en mindre enklave af huse beliggende imellem sandstrandene Onsbæk og Galløkken. Med 25 meter hævet over havet er du tættest himlen med den mest storslåede udsigt over havet og den bugtede kyst mod Rønne. Huset her ligger helt tilbagetrukket og ugenert fra Strandvejen.

Ejendommen er opført i 1980 og er aldrig blevet handlet. Den er i sin tid opført uden at gå på kompromis med materialevalg. Stilen og formsproget i huset er gennemgående og gennemsyret af rene linjer, masser af lysindfald mod havet, et væld af snedkerlavede detaljer, uendelig meget rummelighed og en yderst veldisponeret planløsning. Huset står helt uberørt og er et vidnesbyrd om en bygherre forud for sin tid, når det kommer til forståelse for balancen mellem behovet for privatliv og fællesskab og udnyttelse af et husflow.

Husets disponering med 217 boligkvadratmeter og 109 m2 underetage, blev bygget med tanken om, at de 3 børn huserede i underetagen med hver deres værelse (ej boliggodkendt) og kæmpe fælles legestue, hvorfra der var direkte adgang til stor sydvendt fliseterrasse. I stueplan dannede det massive køkken rammen om det levede liv, som husets hjerte - og sjældent har man set så veludstyret et køkken fra den tid med den mest rustikke kogeø med både grill, gas, lavasten og glaskeramisk kogeplade. Køkkenet står helt originalt med uendelig mange fine detaljer og en særlig nærmest sydlandsk stemning. Bygget som en homage til maden, til havet og livet. Fra køkkenet giver de store panoramavinduer evigt foranderlige mange indtryk, at man ikke kan andet end at få skuldrene ned. Både køkken/alrum og stue har direkte udgang til store terrasseområder og havet nærmest kravler ind ad de store vinduespartier. I stueplan findes husets to badeværelser, det ene med brus, det andet med kar og brus. Her findes også et kæmpe bryggers med grovkøkken. 1. salen var forbeholdt forældrene med masterbedroom med overdækket terrasse og uforstyrret havudsigt. Her er både påklædningsværelse, hvor der er forberedt til at lave badeværelse, kæmpe stue med endnu en udgang til en stor terrasse med udsigt nedover kysten mod Rønne by. Stuen kan nemt opdeles til flere værelser. Overalt på 1. salen er der indbyggede skabe og reoler.

Grunden omkring huset er udnyttet helt optimal med et utal af terrasser, smuk fauna og to store udhuse - og alligevel græsplæne med plads til fodboldkamp og leg.

På alle måder et spektakulært hjem med mange smukke detaljer, hvor i flæng kan nævnes gennemgående originale trægulve med matchende paneler og karme, original sjælden håndvask fra Hasle Klinker, antikke brændeovne, gennemgående åbent trappeløb, et utal af terrasser med havudsigt og meget mere. Dette er ganske enkelt et helt fantastisk hjem for den pladskrævende familie - beliggende på en af byens bedste adresser - tæt på det hele og alligevel helt privat og helt sin egen.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM