Luk fuldskærm

Grevens Dal 30

3760 Gudhjem


1. RÆKKE PÅ GREVENS DAL

1. RÆKKE TIL KLIPPEKYSTEN

Med Christiansø "foran for tværs", og Svaneke med den bugtene kyststrækning i horisonten, højest beliggende i gudernes by - finder du Grevens dal 30. En uforstyrret ejendom beliggende på en klippetop, og med en grund fuld af vilde klippeløkker, lyng, enebær og hele 4635 m2 klippegrund, der strækker sig helt ud i havet. Selve haven er omgivet af stengærde og ligger med en havelåge ud til kyststien mellem Gudhjem og Melsted. Her bader man i "Møllers badekar", eller i "Pænjakisten" (pengekisten), hvis man er til hovedspring og klippehop.

Med ejendommens store vinduespartier og klare funktionalistiske referencer åbner huset op mod havet og udsynet ændrer sig fra rum til rum . Ejendommen bemærker sig desuden ved:
-stort åbent køkken med siddeplads og stor åbning til vinterstue med stort vinduesparti
-vinterstuen har både plads til stor spiseplads samt hyggehjørne
-fra vinterstuen er der direkte adgang til lille morgenterrasse
-stor stue med brændeovn med kæmpe vindue mod sydøst, der giver det mest spektakulære kig mod Svaneke
-stort soveværelse - også med havkig fra sengen
-nyere badeværelse med gulvvarme
-funktionelt kælder med havudsigt
-kælderen er i dag indrettet som gæsterum med direkte udgang til haven
-på grunden er desuden et hyggeligt udhus med disponibelt rum, garage samt værkstedsrum
-det skal bemærkes at grunden må bebygges med yderlige m2

Gudhjem er byen, der kan bryste sig af at være Danmarks eneste bjergby, med hele to hårnålesving og byen der var først med røghuse og ophavsbyen til "sol over Gudhjem". En by spækket med nostalgi, stolte lokalpatrioter og hel uendelig meget skønhed på hvert et gadehjørne. Gudhjem er ganske velbesøgt sommeren igennem, men om vinteren er der plads til masser af nærvær og al den musikalitet som vejr og vind skaber, når de skiftende årstiders toner flyder gennem gaderne. En hel by beliggende på klippegrund med indbygget høj energi fra naturens side.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM