Luk fuldskærm

Bølshavn 47

3740 Svaneke


IDYL I FØRSTE RÆKKE

Der findes ganske få huse beliggende som Bølshavn 47 på hele Bornholm. Første række til klipperne, helt nede ved havet med klippekystudsigt så langt øjet rækker. Med Gudhjem i det fjerne, yderste udkant af fine Listed, blot et par kilometer fra Svaneke. Straks man træder ind af den tunge havelåge er man i sin egen verden, sammen med havet og fuglene, som den evige lyd, hvor solnedgangene sætter alt i perspektiv - for hvor kan det hele gøres simpelt om man tør og kan.

At dette stråtækte bindingsværkshus, der altid har været sommerhus, overhovedet kommer til salg må kunne betegnes som et mirakel. Et mirakel for den kommende heldige ejer, for huse som disse går normalt i arv fra generation til generation og kommer derfor aldrig på markedet. Huset er ikke blot værdigt i sin beliggende, for selvom kvadratmeterne ikke er mange, så er der lige præcist det man behøver med 71 m2 under tag. Fra det nyere landkøkken tages opvasken med fri udsigt over havet. I spiseområdet er der plads til seks personer og udsyn til både køkken og stue. På førstesalen har nuværende ejer efterisoleret og lagt nye smukke trægulve og lavet plads til fire senge.

Huset er omkranset af en høj hæk mod vejen og den skrånende grund, der leder ned mod havet giver giver masser af plads til udeliv - helt privat. Omkring huset er et forhøjet terrasseområde med udsigt over havet og de fineste kig mod Gudhjem.

BLIV KONTAKTET


FØLG OS PÅ INSTAGRAM