Storedalen 14A, 3770 Allinge – Löwe Bruun Bornholm

Storedalen 14A , Sandkås
3770 Allinge

OM BOLIGEN


SEKS SOVEVÆRELSER OG NORDBORNHOLMS MEST STORSLÅEDE UDSIGT

Sjældent storslået udsigt i gennemført rummelig feriebolig med hele seks soveværelser fordelt på to etager. De kæmper terrasseområder har hele fem udgange fra det store køkken-alrum, hvilket giver boligen en nærmest sydlandsk stemning. Med sine 50 meter hævet over havet er du tættest himlen med den mest storslåede udsigt over kysten, havet, Tejn for foden af bakken og med både Gudhjem og Christiansø i det fjerne. Her er trækronerne i øjenhøjde, mens det evigt foranderligt hav skaber så mange indtryk, at man ikke kan andet end at få skuldrene ned. Udsigten fås ganske enkelt ikke bedre i hele Danmark.


Ferieboligen er beliggende i DET GRØNNE BJERG - et mini paridiso bestående af fire selvstændige fritidsboliger, hvoraf de tre øvrige boliger allerede er solgt. Med sin beliggenhed højt over Sandkås har arkitekterne Pernille Poulsen og Michael Christensen skabt et helt unikt sted. DET GRØNNE BJERG har i 2021og 2022 gennemgået en omfattende ombygning og renovering af selve bygningerne og alle de tekniske installationer. 


OM BOLIGEN

Den 224 m2 store feriebolig, har over det seneste år fået et kæmpe løft med bl.a. helt ny tilbygning med balkon og trappe, med hoveddør og foldedør til den nye terrasse mod vest. Den overdækkede tagterrasse og sydvendte terrasse er bygget i finsk grand fra Østerlars Savværk. Ny kogeø med bordemfang og flere nye køkkenelementer. Der er desuden kommet nyt kloaksystem, nyt vandstik og hovedmåler og al verdens tætnings og isoleringsarbejde er blevet udført. Der er ny tagbelægning og nyt effektivt og bæredygtigt Luft til Vand anlæg. Boligen bemærker sig desuden ved:

  • Adgangen til boligen sker fra vest, fra egen parkeringsplads, hvorfra en trappe leder direkte til hoveddøren og den store terrasse
  • Boligen indeholder i stueplan et stort køkken/alrum i direkte forbindelse med stuen
  • Her er der både plads til en kæmpe indbygget daybed med den vildeste havudsigt, kæmpe hjørnesofa, brændeovn og stort spisebord 
  • I stueetagen er der ydermere "halvaflukket" afdeling med skabsplads, vaskemaskine samt adgang til toilet
  • Bred foldedør, som kan åbne helt op til vestvendt terrasse med sol dagen lang
  • Herfra er der direkte adgang til den store overdækkede terrasse med enestående udsigt ud over Østersøen
  • Det dobbelthøje trapperum leder op til værelsesetagen med seks store soveværelser med skabsplads, hvor der er rigelig plads til både ophold og en arbejdsplads i hvert værelse
  • Her er ydermere to badeværelser og et depot
  • Ferieboligen overtages møbleret og er klar til udlejning, hvis man ønsker det


Med sin beliggenhed ved Sandkås har man ikke mere end 300 meter til Sandkås Strande. Den populære strandbar, Sandkås Strandbar, ligger for enden af en idyllisk sandlagune, midt imellem klipperne, som byder på helt enestående feriestemning, når den bedst. Her er ikke bare lækkert - her er super cool. Desuden er her gåafstand til Allinge, hvor det årlige Folkemøde afholdes, og hvor det kulte musiksted Gæsten ligger. I Allinge har du alverdens indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. Lidt længere oppe ad kysten ligger Sandvig, der må betegnes som sommerbyen over dem alle med isbaren Kalas Kalas og de fantastiske restauranter på både Strandhotellet, Nordlandet, Kokkenberg, Pension Langebjerg og Falcon, der alle tilbyder super høj kvalitetsmad.


Dette er en feriebolig med en enestående beliggenhed som ikke fås finere. Langt nok væk fra det hele til at finde ro og alligevel i forening med både natur og kultur. Her kan man nyde livets variationer af solnedgange og fester. Faktisk er det sådan, at lige netop dette sted byder op til at nyde livet på livets betingelser.

KONTANT
5.200.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
4.947
BOLIGAREAL M2
224
GRUND STØRRELSE M2
200
KÆLDER STØRRELSE M2
42
VÆRELSER
8
EJENDOMSTYPE
SOMMERHUS

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top