Hammershusvej 65, 3770 Allinge – Löwe Bruun Bornholm

Hammershusvej 65 , Sandvig
3770 Allinge

OM BOLIGEN


STILREN FUNKISVILLA I SOMMERBYEN OVER DEM ALLE, SANDVIG


Sandvig er det sted på Bornholm, hvor flest pt. efterspørger et sommerhus eller ferieophold - og ikke uden grund. For selvom Sandvig altid har været omgivet af den mest rå distinkte natur, så er byen indenfor de sidste par år virkelig blevet sat på landkortet. Og netop her, i sommerbyen over dem alle, finder du Hammerhusvej 65. Beliggende højt på skrånede grund, med fri udsigt over Hammerknuden, det kuperede landskab og havet. Desuden i kort gåafstand fra det lækreste badestrand med badebro.


Funkisvillaen er en rigtig fin eksponent for funkisarkitekturen i Danmark med dens asymetriske vinduer og stilrene 124 m2 indre - uden for mange krummelurer. Ejendommen har perfekt rumindeling, med masser af rummelighed og en fortræffelig udsigt. De mange store vinduespartier og terrassedørene uden sprosser giver et fantastisk lysindfald, og det store og lyse køkken-alrum med brændeovn, danner det perfekte samlingspunkt for socialt samvær. Ejendommen bemærker sig desuden ved:

 • Hus i to etager med tre soveværelser
 • Fra det store soveværelse på 1. sal er der udgang til stor altan med udsigt til Hammerknuden
 • Seperat badeværelse og toilet
 • Stort landkøkken med stor spiseplads og direkte udgang til terrasse og have
 • Hyggelig stue med brændeovn og udsigt
 • Stilren trappeopgang med charmerende halvmånevindue, der er karakteristisk for funkishuse og trækker på en maritim inspiration
 • Super charmerende 618 m2 skrånende grund med uendelig mange muligheder for den kreative havearkitekt
 • I forhaven og i baghaven findes flere skønne terrasser, med hver deres funktion
 • Grunden er der udsigt til Hammerknuden, over byens tage og havet
 • På grunden findes iøvrigt et cykelskur

 • Boligen er beliggende i Sandvig, hvor bopælspligten er ophævet, hvorfor boligen er en flexbolig


Beliggende i Sandvig som er det eneste sted på Bornholm med flere gode hoteller, der holder "næsten" helårsåbent på henholdsvis Nordlandet, Strandhotellet, Pension Langebjerg, Falcon Hotel og Hotel Sandvig Havn. Sandvig er byen hvor Kalas dagligt tiltrækker øens længste iskø, og hvor du kan gå til Gæsten - Danmarks hyggeligste musikscene, der sommeren igennem dagligt har liveoptræden fra kendte rock- og popmusikere. I byens findes desuden super gode restauranter i form af Kokkenberg og Pension Langebjerg.


Bo her hele året, noget af året eller blot anvend stedet som sommerhus. Er du naturmenneske eller til actionssport, er det bare at sætte i gang, for her er indlagt alverdens muligheder fra naturens side. Er du kreativ vil dette sted fodre dig med inspiration. Har du længe søgt en drømmebolig med en af de bedste beliggenheder på Bornholm opfylder stedet også dine drømme. Sæt i gang.


KONTANT
3.995.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
1.670
BOLIGAREAL M2
124
GRUND STØRRELSE M2
618
VÆRELSER
5
ENERGIMÆRKE
E
EJENDOMSTYPE
SOMMERHUS

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top