Brøddegade 29, 3760 Gudhjem – Löwe Bruun Bornholm

Brøddegade 29 , Gudhjem
3760 Gudhjem

OM BOLIGEN


ØSTBORNHOLMS STØRSTE HOTEL

Hotel Gudhjem ligger i den pittoreske bjergby, og ejendommen rummer intet mindre end 2238 m2 under tag og hele 57 værelser, en ferielejlighed samt et seperat hus, der tidligere er blevet anvendt til personalebolig. Hermed kan Hotel Gudhjem bryste sig af, at være det største hotel på østkysten, med masser af havudsigt blot et langt stenkast fra havet.


Fra 1918 var hotellet afholdshotel, og i de seneste 52 år er stedet blevet drevet af den samme familie under navnet Hotel Gudhjem. I dag fremstår hotellet velholdt fra sokkel til kvist og er stort set fuldt belagt fra hotellet åbner i påsken til efterårsferien. Højt beliggende lige ved havnen og havet. Her er man tæt på sommerens puls, og alligevel trukket så meget tilbage at hotellet helt lever sit eget liv bag "lukkede døre". Hotellets charmerende gårdhaver, forskellige tagterrasser, kæmpe restaurant og billiard/bibliotekslokale, petanquebane og indendørspool med direkte udgang til lukket klippehave indbyder til mange anvendelsesmuligheder - afhængig af sæsonen. Hotellet synes fra gaden anonymt omend grandiost, men straks man træder ind åbner sig en hel anden verden med forskellige terrasseniveauer, charmerende gårdhaver og klippespring, hvilket giver stedet en nærmest sydlandsk stemning, og med sin placering midt i Gudhjem, rummer hotellet stort potentiale for et ægte boutique/byhotel.


VÆRELSER

Hotellet består af 41 dobbeltværelser og 16 enkeltværelser med bad og toilet på alle værelser. Værelserne varierer i størrelse og kategorier fra havudsigtsværelser, gårdhaveværelser etc. Enkeltværelserne vil kunne indrettes med dobbeltseng. Desuden er der en penthouselejlighed med plads til seks personer med tagterrasse og fri udsigt over havet og byens tage. I gården er der et seperat hus, der i dag bliver anvendt til opbevaring, men som tidligere blev anvendt til personalebolig. 


RESTAURANT OG KØKKEN

Restauranten ligger højt placeret med udsigt over byens tage og havet. Her er plads til 100 spisende gæster. I de seneste par år har hotellet, især i skuldersæsonen, tilbudt halvpension i den store restaurant. Til restauranten er et stort total funktiondygtigt industrikøkken med masser af afsætningsplads, stort fryse og kølerum mm. 


FÆLLESAREALER, GÅRDHAVE OG POOL

Hotellets hovedbygning har front og udsigt mod havet på den ene side, og flere lukkede gårdhaver på den anden side. Hovedbygningen indeholder foruden den store spisesal, to store stuer med høje paneler. I stueplan er der kæmpe bibliotek med billiard. Lokalet blev i 70'erne og 80'erne anvendt til diskotek. Der er flere terrasser og tagterrasser med havudsigt til fri afbenyttelse for gæsterne. Her er et hyggeligt område med petanquebane og god plads til evt siddepladser også med havudsigt. I forlængelse heraf er et grønt område, der i dag fungerer som tørreplads, men ville være ideelt til yoga eller lignende. Desuden har hotellet byens eneste indendørspool, hvor der er direkte adgang til lukket klippegårdhave, med masser af læ og afslapningsmuligheder. 


HOTEL GUDHJEM  I DAG

Hotel Gudhjem har igennem de sidste 52 år været et veldrevet hotel med høj belægning, stabil høj omsætning og godt overskud. Samtidig må Gudhjem siges at være den by på Bornholm, der pt står overfor de største forandringer. Byens øvrige hoteller har indenfor det seneste år skiftet hænder. De nye ejere på både Melsted Badehotel, Jantzens Hotel, Hotel Klippen, Therns Hotel og Vandrehjemmet ønsker alle at højne både det gastronomiske niveau i byen, samtidig med at alle steder gennemgår eller har gennemgået renovering. Og alle har de en fælles ambition om, at Gudhjem skal være en helårsby, som har noget at tilbyde gæster hele året. Bare i år er hele fire nye spisesteder kommet til, hvor seneste skud på stammen, Mikkeller Bar med et mexikansk køkken åbner i bygningen ved siden af Hotel Gudhjem og Hummerhytten åbner på toppen af byen på Hotel Klippen. Hotel Gudhjem har alle forudsætninger for at blive et byhotel med alt hvad et moderne boutique-hotel indeholder. 


MARKEDSFORHOLD - BORNHOLM I FREMDRIFT

I de seneste år er det blevet mere og mere udbredt blandt danskerne at rejse nationalt. Sidste år havde Bornholm en tilgang på 15% flere gæster på øen i højsæsonen. Sæsonen på Bornholm strækker sig fra påske til efterårsferien, begge ferier inklusiv, og hvert år besøges øen af mere end 600.000 turister. På nuværende tidspunkt har Hotel Gudhjem kun valgt at have åbent i den  højsæson, men ville fordelagtigt kunne holde åbent hele året. Ud over de travle sommermåneder kunne udnyttelsesgraden forøges, særligt i tidligt forår, efteråret og vinteren, i takt med at Gudhjem mere og mere står overfor at holde helårsåbent. Ydermere kan der drages fordel af at udnytte øens øvrige styrkepositioner til at tiltrække mere nicheprægede brancher. Øens øvrige styrkepositioner skaber et væld af tilbud til mange forskellige typer gæster året rundt. Herudover kan nævnes:

• en ganske særlig position, når vi taler fødevarer og restaurantbranchen, hvor en lang række producenter og gode spisesteder er gået foran i udviklingen og tilbyder oplevelser året rundt

• en natur som er unik og et væsentlig aktiv for turismen med mange ruter, stier og veje med mulighed for aktiv ferie året rundt

• en position som World Craft Region, der giver et væld af kulturoplevelser året rundt

• en stærk position på outdoorområdet både til lands og til vands

• en oplagt mulighed for private events i forbindelse med Folkemødet, Sol over Gudhjem mm.

• herudover kan nævnes branchegrupper som: lystfiskeri, jagt, cykling, golf, trolling, mindfullness/yoga retreats mm.KONTANT
20.000.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
7.874
BOLIGAREAL M2
2238
GRUND STØRRELSE M2
2600
KÆLDER STØRRELSE M2
256
VÆRELSER
57
EJENDOMSTYPE
HOTEL/RESTAURANT

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top