Tejnvej 29A, 3770 Allinge – Löwe Bruun Bornholm

Tejnvej 29A , Sandkaas
3770 Allinge

OM BOLIGEN


77 M2 TÆT PÅ SANDKÅS STRANDBAR OG ALLINGE

Der er en god grund til, at det er eftertragtet at bo på Nordbornholm. Her har du både Gæsten, Folkemødet og ikke mindst Sandkås Strandbar. Den populære strandbar ligger for enden af en idyllisk sandlagune, midt imellem klipperne, som byder på helt enestående feriestemning, når den bedst. Her er ikke bare lækkert - her er super cool. Og ikke mange minutter herfra, 200 meter fra kysten, finder du dette rummelige sommerhus. Alt emmer af idyl, og der er ikke en finger at sætte på det æstetiske, hverken inde eller ude. Her har man kræset om at indfange en ånd, en sommerhusstemning og en følelse, som mange jagter, men som kun et fåtal formår at skabe. Her er perfekt. Sommerhuset er beliggende for enden af en lille sidevej, hvor der er havudsigt både inde og ude. Fra den private have har du flere terrasseområder og på bagsiden af huset løber en lille bæk. Sommerhuset bemærker sig desuden ved:

  • Stort åbent køkkenalrum med uspoleret havudsigt og direkte udgang til terrassen, hvor halvdelen er overdækket til de sene kølige sommeraftener
  • Stuen ligger i forlængelse af køkkenalrum, hvor der både er et stort sofaområde og spiseplads
  • De store fælles arealer sikrer plads til en masse indendørsaktiviteter, og at familien kan samles 
  • Hele tre soveværelser med dobbeltsenge og masser af lys og plads
  • Nyt toilet og et nyt badeværelse - begge med gulvvarme
  • Sommerhuset har flotte lyse trægulve overalt, hvilket giver et smukt sammenhængende udtryk
  • Hele tre terrasser og en gårdhave, hvorved der er mulighed for sol dagen lang
  • Praktisk indgang med fordelingsgang med skabe
  • Fra gangen er der direkte udgang til gårdhave med træterrasse
  • Sommerhuset udlejes p.t. gennem Campaya og har stort udlejningspotentiale


OMRÅDET

Sommerhuset ligger i kort gåafstand til Allinge, hvor det årlige Folkemøde afholdes, og hvor det kulte musiksted Gæsten ligger. I Allinge har du alverdens indkøbsmuligheder, butikker og restauranter. Lidt længere oppe ad kysten ligger Sandvig, der må betegnes som sommerbyen over dem alle med isbaren Kalas Kalas og de fantastiske restauranter på både Strandhotellet, Nordlandet, Kokkenberg, Pension Langebjerg og Falcon, der alle tilbyder super høj kvalitetsmad. 

Sommerhuset ligger blot 200 meter fra kyststien, hvor du på få minutter når Sandkås Strandbar eller den anden vej - Allinge. Fra sommerhuset kan du opleve den rå & uspolerede natur, både den barske Østersø, når den slår mod Nordlandets rå klipper & de små idylliske, fredfyldte laguner. 


KONTANT
2.885.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
1.525
BOLIGAREAL M2
55
GRUND STØRRELSE M2
840
VÆRELSER
4
EJENDOMSTYPE
SOMMERHUS

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top