Brøddegade 33A, 3760 Gudhjem – Löwe Bruun Bornholm

Brøddegade 33A , Gudhjem
3760 Gudhjem

OM BOLIGEN


VELKOMMEN TIL JANTZENS HOTEL

Jantzens Hotel ligger i pittoreske Gudhjem og ejendommen, der daterer sig tilbage til 1872. Med 150 år som hotel i drift er Janztens hotel Gudhjems ældste hotel og én vigtig del af Gudhjems historiske bybillede. Hotellet er både storslået og intimt, og står i dag tilbage som et nutidigt vidnesbyrd om byens historie. Det var her, at byens "spidser" holdt deres julefester og mærkedage, og hvor det "finere" borgerskab fra København holdt deres sommerferie. Beliggende anden række fra havnen og havet er man tæt på sommerens puls og alligevel trukket så meget tilbage, at hotellets charmerende gård og klippehave henfører en til en helt anden verden. Gårdhavens lodrette klippevæg og mange forskellige terrasseniveauer giver stedet en nærmest sydlandsk stemning, og med sin placering midt i byen, er hotellet utvivlsomt Bornholms smukkeste byhotel. De seneste 150 år har Jantzens Hotel dannet rammen om utallige sommerminder og livsbegivenheder, og hotellet står i dag nærmest helt uberørt tilbage.

BYGNINGER OG HAVE

Hotellet består af 18 dobbeltværelser med bad og toilet på alle værelser. Desuden har de fleste værelser balkon, fransk altan eller terrasse. Hotellets hovedbygning har front og udsigt mod havet på den ene side, og den fineste udsigt mod klippehaven og en Danmarks største bakker, Bokul på den anden side. I gården finder man klippehaven omgærdet af tre maleriske små annekshuse med egne terrasser.

I stueplan findes en stor herskabelig sal med plads til 55 spisende gæster. I forlængelse af den store sal findes den smukkeste havesal fra 1920 med store sprossede vinduesfacader, der i dag anvendes til morgenmadsrestaurant. Herfra har man det fineste morgenlys med udsigt til den maleriske klippehave. I havesalen er der plads til 28 spisende gæster. Hertil hører et industrikøkken.

Fra den store sal og havesalen er der direkte adgang til klippehaven, hvor de forskellige niveauer af terrasser giver rig mulighed for både at have et område for spisende gæster og mere afslappende hyggekroge.

Til hotellet er der 9 / 10 parkeringspladser.


FORDELING

I dag består hotellet iht BBR af 6 ejerlejligheder, hvor de 4 enheder i dag sammenlagt udgør Jantzen Hotel.

Ejerlejlighed nr. 1 

Hovedhuset som består af 302 m2 på stueplan, 262 m2 1. sal med værelser. På tagetagen er der mulighed for at tilbygge flere værelse / suiter små ferielejligheder. Den engelske pavillon, der er bygget til hovedhuset i stueplan denne ejendom ligger ind under hovedhuset udgør ca. 70 m2. Dertilhørende kælder på 45 m2. I hovedhuset finder du værelse: 115, 111, 110, 109, 107, 108, 106, 104, 102 (+ to værelser i stueplan nr?). 

Ejerlejlighed nr. 4 

Hovedhuset/sidefløj 1.sal plan 55 m2 (disse m2 ligger som første sal over Karamelkompagniget) Værelse nr. 105 og 103

Ejerlejlighed nr. 5 

Fiskehytterne. Stueplan 67 m2 1. Sal plan 31 m2 (ikke udnyttet) - Værelse nr. 15 og 16

Ejerlejlighed nr. 6 

Hestestalden. Kælder 35 m2 ikke udnyttet 1. Sal plan 87m2 - Værelse nr. 17, 18, 19 - (på denne ejendom kan der tilbygges ca. 60 m2 på loftet -  2 dobbeltværelser)

**

Ejerlejlighed nr. 2

Ejerlejlighed nr. 2 er solgt fra og herfra drives i dag Pizzeria Venezia - Kælderplan 87 m2

Ejerlejlighed nr. 3

I dag anvendes ejerlejlighed 3 som butik for Karamelkompagniet. Enheden udgør 80 m2. Da denne butik ikke er en del hoteldriften, ønsker sælger ikke at denne enhed indgår i den samlede handel. 


MARKEDSFORHOLD - BORNHOLM I FREMDRIFT

I de seneste år er det blevet mere og mere udbredt blandt danskerne at rejse nationalt. Sidste år havde Bornholm en tilgang på 15% flere gæster på øen i højsæsonen. Sæsonen på Bornholm strækker sig fra påske til efterårsferien, begge ferier inklusiv, og hvert år besøges øen af mere end 600.000 turister. På nuværende tidspunkt har Jantzen Hotel kun valgt at have åbent i den absolute højsæson, men ville fordelagtigt kunne holde åbent fra min. maj-oktober 2020. Ud over de travle sommermåneder kunne udnyttelsesgraden forøges særligt i foråret, efteråret og vinteren. Ydermere kan der drages fordel af at udnytte øens øvrige styrkepositioner til at tiltrække mere nicheprægede brancher. Øens øvrige styrkepositioner skaber et væld af tilbud til mange forskellige typer gæster året rundt. Herudover kan nævnes:

• en ganske særlig position, når vi taler fødevarer og restaurantbranchen, hvor en lang række producenter og gode spisesteder er gået foran i udviklingen og tilbyder oplevelser året rundt

• en natur som er unik og et væsentlig aktiv for turismen med mange ruter, stier og veje med mulighed for aktiv ferie året rundt

• en position som World Craft Region, der giver et væld af kulturoplevelser året rundt

• en stærk position på outdoorområdet både til lands og til vands

• en oplagt mulighed for private events i forbindelse med Folkemødet, Sol over Gudhjem mm. 

• herudover kan nævnes branchegrupper som: lystfiskeri, jagt, cykling, golf, trolling, mindfullness/yoga retreats mm.


BOLIGAREAL M2
773
GRUND STØRRELSE M2
1568
KÆLDER STØRRELSE M2
80
VÆRELSER
21
EJENDOMSTYPE
VILLA

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top