Brøddegade 5, 3760 Gudhjem – Löwe Bruun Bornholm

Brøddegade 5 , Gudhjem
3760 Gudhjem

OM BOLIGEN


STORT BYHUS MED BOPÆLSPLIGT OG TILHØRENDE ERHVERV I HJERTET AF GUDHJEM

Den idelle ejendom for dig der drømmer om at kombinere butik og helårsliv i billedskønne Gudhjem. Byhuset er beliggende på toppen af byen, hvilket giver en fænomenal udsigt over byens tage, med storslået kig ned igennem Brøddegade og med fri udsigt til Østersøen.   Byhuset, der er på 247 m2, er fordelt på to plan og kan anvendes som i dag - opdelt i erhverv og bolig eller sammenlægges som en stor helårsbolig. Byhuset har en helt usædvanlig stor have for Gudhjem, med klippefremspring, bregner, terrasse i niveau og Danmarks måske største Kirsebærlaurbærbusk.


OM ERHVERSDELEN

Butikslokalets store facadevinduer åbner op for et hav af muligheder for butiksdrift på det i alt 113 m2 der er erhverv. I butikken er der, udover showroom, et toilet samt to tilstødende lokaler, der anvendes som lager og kontor. Lejemålet udlejes i dag til møbelarkitekt Tyge Axel Holm.


OM BOLIGDELEN

Boligen på i alt 134 m2 har et hav af fine gamle detaljer med originale gerigter, højt til loftet i stue plan, stor hall med charmerende trappe til 1. salen. I stueplan findes desuden gæstetoilet med smukke gule fliser og tv-stue med direkte udgang til romantisk ældre vinterhave med sprossede vinduer og udsigt ud over haven.

På 1. salen er der tre gode værelser med indbyggede skabe, hvor det ene har direkte udgang til stor altan - med udsigt til haven, klippevæg og havet. Et ældre snedkerkøkken fuld af nostalgi. Badeværelset har både brus og karbad og er retromoderne med de fineste grønne fliser. Den store vinkelstue byder på frit kig ned igennem Brøddegade, byens tage og Østersøen. På 1. salen er de sprossedevinduer blevet skiftet løbende over de sidste 2-5 år. Udover det er der lille kælder til opmagasinering.

I haven findes ældre værksted med anneks samt redskabsskur. 

Brøddegade 5 er en sjældent udbudt ejendom - et mulighedernes sted. En bolig fuld af sjæl og en potentiel mageløst bolig beliggende helt perfekt, for mange typer af erhverv.

Gudhjem er så meget mere end blot en sommerby. Her er liv, kultur og sammenhold året rundt. Og i takt med Bornholms udvikling er der flere og flere butikker og restauranter, der vælger at holde vinteråbent i byen. Join the movement og bliv Gudhjembo i dag - vi lover du ikke vil fortryde.

BEMÆRK HUSET HAR BOPÆLSPLIGT

KONTANT
1.885.000 DKK
EJERUDGIFT/MD
1.805
BOLIGAREAL M2
247
GRUND STØRRELSE M2
653
KÆLDER STØRRELSE M2
14
VÆRELSER
10
ENERGIMÆRKE
E
EJENDOMSTYPE
VILLA

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top