Sdr. Strandvej 128, 3760 Gudhjem – Löwe Bruun Bornholm

Sdr. Strandvej 128 , Rø
3760 Gudhjem

OM BOLIGEN


STAMMERSHALLE BADEHOTEL

Stammershalle Badehotel indskriver sig i historiebøgerne, som en af de fineste af Danmarks Badehoteller beliggende mellem Gudhjem og Allinge. Hotellets bygning daterer sig tilbage til 1828, hvor det i 1911 blev omdannet til badehotel. Stammershalle Badehotel var allerede dengang en attraktivt feriedestination for det finere borgerskab fra København, der søgte mod kysten for at få frisk luft, ro og havbad. I dag hører Stammershalle Badehotel til eliten af Danmarks badehoteller, og det kulturhistoriske hotel har en lang historisk med priser og hæder.


HOTEL

Beliggende højt på en klippegrund, med fri udsigt over klipper og Østersøen, har hotellets nuværende ejer, Henriette Lassen og Henrik Petersen siden 2011, på fornemste vis ført det gamle og nedslidte badehotel, tilbage til den dets storhedstid. Når man træder ind på det ikoniske badehotel, er det som tiden har stået stille. Alt emmer af ro og nydelse, og den stilfulde indretning og alle rummenes orientering mod havet, inviterer til en umiddelbar og afslappende atmosfære.

Hotellet har 15 distinkte værelser -alle med toilet og bad, nogle med tilstødende stue, andre med balkon og stort set alle værelser har havudsigt. Belægningsprocenten er siden opstart i 2011 hvert år blevet forbedret.


RESTAURANT

Hotellets restaurant er beliggende med panoramaudsigt over klipperne og Østersøen og råder over 50 indendørspladser, med mulighed for udendørsservering på to forskellige udendørsområder. Restauranten har, ligesom hotellet, i mange år været blandt Bornholms førende spisesteder og er anerkendt for deres enkle fransk/nordiske menu med udgangspunkt i nærhedsprincippet og det bornholmske spisekammer. Restauranten er medtaget i bl.a. Den Danske Spiseguide, White Guide Danmark og White Guide Nordic. Desuden har hotellet et smukt private dining room/konferencerum med plads til 28 personer.

Restauranten er i 2012 og 2013 blevet gennemrenoveret, således at både restaurationslokalet og ikke mindst køkken, lager og varemodtagelse er funktionel og rationelt indrettet.


MØDE, KONFERENCE & PRIVATDINNING

I 2014 blev et et ældre kontor og lagerlokale ombygget til et stort selskabs- og mødelokale. Lokalet har havudsigt og udgang til kæmpe selvstændig balkon. Samtidig er der direkte adgang fra køkkenet til lokalet. Til middag er der plads til 28 personer og til møder er der plads til 24 personer. Lokalet har været medvirkende til, at sæsonen er blevet forlænget og har udviddet kundesegmentet ved nu også kunne hoste diverse forretningsmøder/workshops og retreats i skuldersæsonen.


NÆRHED & LOKALT FORANKRET

Sæsonen på hotellet er hvert år blevet udvidet og forlænget, således at sæson normalt kører fra 1. marts til 15. november. Ligeledes er både belægningsprocenten og overskuddet steget for hvert år. Dette kan kun lade sig gøre ved, at hotellet foruden almene turister, specielle arrangementer også bliver bakket op af de lokale, der med hotellet, har fået et sted at spise og ikke mindste holde livets fester.


STAMMERSHALLE I DAG

De nuværende ejer havde en ambition og en målsætning, da de købte hotellet for ti år siden. Og det var:

• At skabe et lille hotel med et stort køkken

• Et hotel der kender dets gæster og gæster der kender dets ansatte

• En restaurant hvor de lokale har lyst til at komme

• Et samlet hele hvor sæsonen er lang til gavn og glæde for både gæster og ansatte

Målsætningen er forlængst nået, og i dag er Stammershalle Badehotel en af Danmarks fortrukne Badehoteller, hvor både de lokale men også gæster fra hele verden, kommer igen år efter år.

BOLIGAREAL M2
1088
KÆLDER STØRRELSE M2
227
VÆRELSER
19
ENERGIMÆRKE
D
EJENDOMSTYPE
HOTEL/RESTAURANT

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top