Melstedvej 27+29, 3760 Gudhjem – Löwe Bruun Bornholm

Melstedvej 27+29 , Gudhjem
3760 Gudhjem

OM BOLIGEN


VELKOMMEN TIL MELSTED BADEHOTEL

Melsted Badehotel ligger på en 18.000 m2 grund, helt ned til vandet på den bornholmske østkyst lidt syd for Gudhjem. Hotellet er et af Bornholms ældste badehoteller daterende tilbage til 1932. Hotellet er et gennemrenoveret førsteklasses badehotel med en gennemført New England/badehotel stil. Hotellet er suverænt placeret med udsigt til både klipper og Melsted strand, der er en afsides beliggende sandstrand med både åløb, marehalm og badebro. Både hotellets indendørs og udendørs arealer emmer af ro og nydelse, og hotellets hvide funkisbygninger, lækre terrasser og hvilekroge er med til at skabe en umiddelbar afslappende atmosfære. Hotellets restaurant er beliggende med panoramaudsigt til havet og direkte udgang til en stor træterrasse. Restauranten er indrettet i hovedbygningen og råder over 40-50 indendørspladser samt 50 pladser på den nybyggede træterrasse. Restauranten har, ligesom hotellet, i mange år været blandt Bornholms førende spisesteder og er anerkendt for deres enkle og klassiske menu med udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer.

GRUND OG BYGNINGER

Melsted Badehotel fremstår flot og istandsat med eksklusive materialer og er et af danskernes foretrukne badehoteller. Man råder over et samlet areal på næsten 18.000 m2, hvoraf hotellets bygninger samlet udgør ca. 1.000 m2. Badehotellet omfatter seks bygninger, der indeholder en restaurant og loungeområde, en konferencebygning, i alt 19 dobbeltværelser og et idyllisk bondehus med to lejligheder og et studio.

Sandhuset, der ligger ved indkørslen til badehotellet er et idyllisk bondehus med stråtag og rummer to ferielejligheder samt et studio. Hertil kommer en nyere bygning, der indeholder konferencefaciliteter, men som evt. kunne ombygges til en luksussuite. Grunden er udlagt med kæmpe grønne arealer til afslapning og en petanquebane. 

MARKEDSFORHOLD - BORNHOLM I FREMDRIFT

I de seneste år er det blevet mere og mere udbredt blandt danskerne at rejse nationalt. Sidste år havde Bornholm en tilgang på 15% flere gæster på øen i højsæsonen. Sæsonen på Bornholm strækker sig fra påske til efterårsferien, begge ferier inklusiv, og hvert år besøges øen af mere end 600.000 turister. Hotellet er 93-97% % belagt i højsæsonen, og med et gennemsnit på 80,6% fra maj-oktober 2020, hvilket nuværende ejer/forpagter har øget for hvert år de har drevet hotellet. Ud over de travle sommermåneder kunne udnyttelsesgraden forøges særligt i foråret, efteråret og vinteren. Oplagt ville være markedsføring af konferencefaciliteterne uden for højsæsonen, samt at udnytte øens øvrige styrkepositioner til at tiltrække mere nicheprægede brancher. Øens øvrige styrkepositioner skaber et væld af tilbud til mange forskellige typer gæster året rundt. Herudover kan nævnes:

  • en ganske særlig position, når vi taler fødevarer og restaurantbranchen, hvor en lang række producenter og gode spisesteder er gået foran i udviklingen og tilbyder oplevelser året rundt
  • en natur som er unik og et væsentlig aktiv for turismen med mange ruter, stier og veje med mulighed for aktiv ferie året rundt
  • en position som World Craft Region, der giver et væld af kulturoplevelser året rundt
  • en stærk position på outdoorområdet både til lands og til vands
  • en oplagt mulighed for private events i forbindelse med folkemødet
  • herudover kan nævnes branchegrupper som: lystfiskeri, jagt, cykling, golf, trolling, mindfullness/yoga retreats mm.

P.t. deltager hotellet kun i et markedsføringssamarbejde med Destination Bornholm og Visual Bornholm, men har alligevel formået at tiltrække imponerende medieomtale i aviser, tidsskrifter, TV og magasiner i ind - og udland. Ud over udvikling af konferenceproduktet vil det være oplagt at indgå i nogle de mange turistnetværk og markedsføringskæder, der opererer såvel herhjemme som udenlands.

KUNDEGRUNDLAG

Med hotellets mangeårige eksistens har det fået stamgæster fra flere lande. Hotellets gæster kommer navnlig fra Danmark, Tyskland, Norge og Sverige, men også et stigende antal, især madturister, fra hele verden kommer til øen og ”spiser” sig øen rundt.

Der afholdes fem til seks konferencer i åbningssæsonen som nævnt typisk i månederne maj-juni og september.

PRAKTISKE FORHOLD

Bygning Areal Opført/ombygget

Hovedbygning i to etager med restaurant (4 værelser), 430 m2, 1932/2001

Fyr-annex (3 værelser), 117 m2, 1932

Pile-annex (7 værelser), 143 m2, 1932

Strand-annex (5 værelser), 64 m2, 1976

Sandhuset (2 lejligheder+studio), 198 m2, 1728/1952

Konferencebygning, 46 m2, 1998

INVENTAR

Inventaret medfølger i både hotel og restaurant i salget, herunder Hästen senge på samtlige værelser. Alt inventar forefindes i særdeles god stand og af høj standard.

PERSONALEFORHOLD

Som udgangspunkt er hotel og restaurant forpagtet frem til 31 december 2021. Ligeledes er personalestaben på plads for 2021 og består af følgende:

Booking/administration 1 medarbejder

Hotel (inkl rengøring) 5 medarbejdere

Restaurant (inkl morgenmad) 7 medarbejdere

Regnskaber kan rekvireres
BOLIGAREAL M2
998
GRUND STØRRELSE M2
17779
VÆRELSER
24
EJENDOMSTYPE
BUTIK

BLIV KONTAKTET

Tak for din henvendelse - vi kontakter dig hurtigst muligt.

Din henvendelse kunne desværre ikke sendes. Kontakt Löwe Bruun på +45 71 72 73 95.


FØLG OS PÅ INSTAGRAM

Til top